Kvinde bliver ekspederet i bager.

10 ting, kun os, der har arbejdet i en bager, forstår

Du kan faktisk godt kan få nok af gratis kager

9. september 2015 af Marianne Fischer

1. Når en jyde bestiller en trøffel, og en københavner bestiller en romkugle, skal de i virkeligheden have det samme. Og du skal lade være med at tage diskussionen.

 

2. ... og når en jyde bestiller en københavner, mener han faktisk en tebirkes. Men hvis en københavner bestiller en jyde, bliver det hurtigt meget akavet.

 

3. At du aldrig kan høre navnene Rosita, Agnes eller Louise uden at tænke på, om det er med grove kerner. Eller om det skal skæres i skiver.

 

4. Dødsangsten, du stadig føler, hvis du giver dine rundstykker for lang tid i ovnen. Nu kan de jo ikke sælges... øh, serveres for dine veninder. De er heldigvis ikke lige så truende, som den gamle bager var.

 

5. Du var i virkeligheden ikke så klodset, som alle kunderne troede! Men mon ikke de også havde været lidt mindre forsigtige med de hindbærsnitter, hvis de også måtte spise dem, der gik i stykker?

6. Alle de gamle damer i byen smiler altid så sødt til dig. I er jo gamle veninder fra bageren.

 

7. At din kærestes forsøg på at lave morgenmad giver dig stress, når du kan dufte de nybagte boller. Også selvom det er tre år, siden du stoppede.

 

8. Bare tanken om Othellolagkage giver dig kvalme. Du har aldrig turdet fortælle nogen, hvor mange stykker du spiste alene i baglokalet.

 

9. Når du snakker om din tid hos bageren, bliver dine veninder altid lidt bebrejdende i blikket. Men de skulle da også nyde de gratis kager, du fik med hjem. Du ville jo ikke være den eneste, der blev tyk.

 

10. Du bliver ekstra glad, når nogen siger til dig, at du dufter godt og ikke afslutter sætningen med: Af kage. 

Du vil (garanteret) også kunne lide