Bridget Jones ser opgivende ud
...“Hvordan scorer jeg lige drømmejobbet som Nutella-smagsdommer?” © Universal Pictures, StudioCanal, Miramax, Working Title Films, Atlantic Television

11 tanker, du sikkert går rundt med som arbejdsløs

Nummer 6 er skræmmende – men sand, desværre!

17. september 2018 af Freyja S. Anderberg
1. ‘Wow, det er jo megalækkert bare at ligge hjemme på sofaen og se serier i nattøj.’ Ja, den første uge – men så er jeg også snart løbet tør for gode serier, og mit nattøj kan vist stå af sig selv!


2. ‘Øv, hvor er det dog kedeligt, når ingen af mine veninder har tid til noget som helst.’ 
Hvorfor har jeg egentlig ikke nogle flere af slagsen?... Måske hende den halv-irriterende fra studiet har tid til en kop kaffe? 

3. ‘Endnu mere øv er det da godt nok, at jeg hverken har råd til cocktails eller cafebesøg.’ Jeg har jo INTET at tage mig til.

4. ‘Finder jeg mon nogensinde mit drømmejob?’ Stillingen som Nutella-smagsdommer er vist allerede optaget... Mon Marabou søger? 

5. ‘Får jeg nogensinde et job overhovedet?’ Altså det behøver ikke være hos Marabou – hvilket som helst job går an. Jeg har jo akut brug for penge til en cafe-latte!

6. ‘Hvad pokker er LinkedIn? Og hvad i alverden skal jeg dog bruge det til?’ Jeg kan virkelig godt undvære de akavede beskeder fra fremmede, midaldrende mænd, som udnytter deres cool CV til at smide en ussel scorereplik efter en ung og godtroende, jobsøgende kvinde. Ad.

7. ‘Men hey, hvordan er det lige med dagpenge… Kan jeg også få det?’ YAY! Så bliver der alligevel råd til en tur i byen med mine hårdtarbejdende (og utrolig savnede) veninder!

8. ‘Gad vide hvor længe der går, før jeg bliver vanvittig…’ Jeg mener, det var da lidt af et særsyn, da nattøjet selv vandrede ud i vasketøjskurven...

9. ‘Men inden da kan jeg lige snuppe et afsnit mere…’ Altså, jobbet løber vel ingen steder, og jeg er bare lige nødt til at se, om Carrie siger ja til Aidans frieri! (Selvom jeg godt ved, at det gør hun heller ikke denne gang, suk! Go TeamAidan).

10. ‘Burde jeg have taget en speciel uddannelse?’ Pædagog...  Jeg burde være blevet pædagog – dem kunne vi helt sikkert godt bruge nogle flere af. Men jeg er ikke helt så glad for børn...

11. ‘Jeg kunne jo begynde at blogge... Eller træne... Eller melde mig som frivillig...’ Men det ooorker jeg bare ikke… Nej, så tror jeg bare, jeg hopper tilbage i nattøjet og snupper endnu et afsnit... 

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Læs mere fra samme kategori