Kvinde kigger ud på det gode vejr
Følelsen når du arbejder indenfor, men det er godt vejr.© iStock

11 ting, der sker, når du skal arbejde, mens alle andre holder sommerferie

Du prøver at se på fordelene, men...

12. juli 2016 af Maria Denise Christoffersen

1. Mens du slaver derudad, lægger dine venner feriebilleder på Instagram. Og du er slet ikke misundelig på deres bare ben og cocktails på stranden...

2. Du prøver at se på fordelene: Alle de dejlige penge, du sparer, ved at blive hjemme og arbejde... Dog misser du alt det sociale...

3. Problemet er bare, at du shopper alt for meget for at trøste dig selv. Ja, du har da fortjent nyt tøj, når du ikke engang skal på ferie!

4. Du dagdrømmer om, at din indsats bliver opdaget af en talentspejder eller cheftype... Som tilbyder dig et langt federe job, og du kan råbe: Bye, losers! til dine nuværende kollegaer.

5. For hver dag, der går, begynder din kollega at virke mere og mere attraktiv. Han er ellers typen, som du aldrig ville værdige et blik i den virkelige verden. Men det er ligesom, du må jo bare vælge mellem det, der er.

6. Du prøver at få din kedelige hverdag til at se vildt sjov ud på instagram, så du ikke virker så trist, som du faktisk føler dig. #BedsteSommerEver #RækMigRoséen #DanmarkDejligst #ViHarDetGodt #SjovesteArbejdsplads 

7. Efter fyraften forsøger du endda at mødes med dine venner og lave noget sjovt... Så du i et par timer kan lade, som om du også er fri som en sommerfugl.

8. Men det bliver sværere og sværere at komme op om morgenen. Når du har været til grillaften/poolparty/sommerfest hver aften i en uge.

9. Så i stedet hænger du ud med dine lige så bitre venner. Som heller ikke har ferie.

10. Og i al hemmelighed håber I, at jeres andre venner, der er sydpå, får regn hele ugen. Og bliver uvenner med deres kærester.

11. Åh, det bliver faktisk helt rart, når sommerferien er ovre. Så de andre også brokker sig over at være tilbage på kontoret og har brugt alle deres penge – men dig derimod, du er rig!

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.