The other woman
Nogenlunde sådan her ser vi ud, hver gang vi har en kunde. © Twentieth Century Fox, LBI Productions

12 irriterende ting, kun os, der har arbejdet i butik op til jul, kender til

“All I want for christmas... is a new job!”

25. oktober 2018 af Sara Møller Christensen

1. De umulige spørgsmål. Selvfølgelig ved du da, hvilken størrelse den fremmede mands kæreste bruger i BH, og hvad der ville være en god gave til hans onkel Tom. Det er jo dit job.

2. Horderne af børn. Enten græder de, eller også er de så begejstrede, at det virker, som om de har taget ecstasy. Du ved ikke, hvilken af de to der larmer mest...

3. Den endeløse strøm af gaver, der skal pakkes ind. Inden sæsonen er omme, er du så rutineret til at håndtere saks og papir, at selv Jørgen Clevin ville være livstræt på dine vegne (du ved, ham der klippe-klistrede inden de legendariske børneprogrammer, du så som barn). 

4. Julemusikken, der aldrig stopper. Du mener nok at kunne huske, at der var engang, hvor Last Christmas og de andre julesange ikke gav dig lyst til at skyde dig selv, men du er faktisk ikke sikker.

5. Sidste øjebliks-shopperne. “Klokken er 15 den 24. december, og alligevel flipper du ud over, at sweateren ikke er tilbage i en medium? Jamen det er da helt fair!”

6. Julen starter tidligere og tidligere hvert år. Lige hvad du har lyst til i september: guirlander! Det har du bare ikke mere, når du når december...

7. Du kan ikke give den lige så meget gas som alle andre til julefrokosterneDe ligger jo altid om fredagen, og gæt, hvem der skal arbejde om lørdagen!

8. Du skal for øvrigt også arbejde om søndagen. Og om aftenen. Og i din friweekend. 

9. Rodet. Du møder ind om morgenen i en rigtig flot boghandel, og ti minutter senere er ALT et kæmpe rod.

10. Folk, der prøver at bøje byttereglerne. For de er altså ikke sikre på, at deres faster Gerda kan nå at komme til storbyen for at få byttet sine lange underbukser inden 15. januar. 

11. De smarte kostumer, din chef har fundet på, at I skal have på. Som også bare kan være et pandebånd med rensdyrgevir eller en ringeklokke på navneskiltet. Uanset hvad er det en ren fornøjelse!

12. Da det endelig er overstået, og du har lige præcis to fridage, før der er udsalg, og der ser sådan her ud foran butikken:

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Læs mere fra samme kategori