Kvinde i makeup-butik
© iStock, Matas

13 situationer, du helt sikkert genkender, hvis du har arbejdet i Matas

Regnbue-hænder og immunitet over for parfume ER faktisk en ting...

12. maj 2018 af Rie Louise Kirkebjerg

1. Når kunder, der på ingen måde kunne udtale navnene på produkterne, insisterede på, at de altså sagde det rigtigt. Nej, Lancôme hedder ikke 'Langsohm'!

2. Præcis som en håndværker kommer hjem fra arbejde med sorte fingre, kom du hjem med – intet mindre end – regnbue-hænder. Faktisk var det virkelig overraskende, hvor mange forskellige læbestifter, du kunne nå at vise frem på dine hænder på sådan en arbejdsdag.

3. Den konstante fingerkrampe i julehandlen... “Hej, jeg skal have de her 24 bittesmå, billige ting. Gider du lige at pakke dem ind hver for sig?” 

4. Når kunderne to dage efter jul kom igen for at bytte og returnere størstedelen af de ting, du møjsommeligt havde pakket ind. Nogle af dem var ikke engang pakket ud endnu!

5. (Især) mænd, stormede ind i butikken 20 minutter i lukketid dagen før jul og bare skulle have det dyreste. Her vidste du jo på forhånd, at deres gaver netop var blandt dem, der kom stort set uudpakket retur tre dage senere...

6. Det gik op for dig, HVOR afhængig du var blevet af håndcreme, facemist og læbeprodukter. Faktisk var dit personlige mantra bare “fugt, fugt, fugt!”

7. Frustrationen blussede op i dig, hvis du opdagede, at du havde fået en kunde, som var prøverytter. De skulle se på – og have forklaret – samtlige former for hudpleje i butikken, men hev aldrig nogensinde pungen op af lommen. I stedet ville de bare gerne høre, om de ikke nok måtte få en prøve eller ti med hjem, før de besluttede sig?

8. Når en kunde blev ved med at insistere på, at det da var dig, hun snakkede med i går. Men du er altså mørkhåret, mens Tina, der var på vagt dagen forinden, er platinblond... Alligevel synes mange, at vi Matas-kvinder ligner hinanden på en prik!

9. Ord som undertone, døde hudceller, salicylsyre, hyaluronsyre og aktive ingredienser blev en helt almindelig del af dit almene ordforråd.

10. Lugten af 100 forskellige parfumer, begyndte med tiden slet ikke at røre dig. Faktisk blev du helt og aldeles immun over for stærke, parfumerede dufte.

11. Du blev lynhurtig til at spotte de mistænkelige typer der stjal. Hvad du stadig undrer dig over er, hvorfor i alverden de stjal billige neglelakker og udgået makeup fra kurven med udsalgsvarer.

12. Når du træder ind i en Matas-butik i dag, føler du dig hjemme. “I'm back, bitches!”

13. Og så kan du selvfølgelig ikke heeeelt lade være med at rette på produkterne, hvis det ser forkert ud... Én gang en Matas-pige, altid en Matas-pige!

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Læs mere fra samme kategori