© Colourbox

20 ting, kun vi, der har arbejdet på McDonald’s, forstår

Vi kan aldrig mere sige JA TAK! med normal stemmeføring

9. februar 2016 af Maria Denise Christoffersen

1. Alle var sammen med ALLE! Da du startede i jobbet havde du måske en kæreste, men det holdt ikke. Allerede til jobsamtalen smilede ledelsen skævt, hvis de hørte, at du var i et forhold… “Not for long!”, tænkte de. Og de fik ret.

2. Din værste frygt var at fucke op over for en mystery dinerNår der kom besøg fra hovedkontoret, krydsede du altid fingre for, at du havde husket at spørge om en upgrade, hvis det var dig, der havde betjent den hemmelige testkunde.

3. Pigerne var pressede over de lidt for stramme t-shirts. "Nææh, en halvgennemsigtig uniformsskjorte – i gul, siger du? Jeg kan da også bare stå her og servere burgere i min bh, så det bliver endnu nemmere for kunderne at glo på mine bryster!" McDonald's skulle hellere have ladet jer gå i det her tøj!

 4. Hvis der kom en lækker kunde gennem drive-in, tastede man “10 x sukker” ind i ordren. Så vidste alle fra køkkenet, at de skulle skynde sig hen til lugen og tjekke den burger-hungrende hottie ud!

5. Det skete mere end én gang, at kunder knaldede på puslebordet. Og du var ved at brække dig over at skulle gøre rent bagefter. Ud af alle de frække steder, man kan blive scoret, hvem vælger så et handikap-toilet?! 

 6. Det var en overmenneskelig prøvelse at stå for børnefødselsdage. Du var lige mødt med tømmermænd for en time siden. Nu skulle du have en flok unger med på køkkenrundtur. De værste forældre afleverede bare hele flokken, smilede skævt og sagde: “Vi ses om 2 timer!” -Neeeeej!

7. Du vidste, hvad udtrykket “at være på krøl” betød. For alle de uindviede tåber kan vi afsløre, at det betød pause uden løn. Og rygerne takkede altid ja. 

8. Du så frem til Odense Cup i flere måneder. Og den bedste dag i dit liv var, da I tæskede resten af fodboldholdene og tog pokalen hjem!

9. Du undrede dig over, at manden i træningsvideoerne altid var ham der Bob. Var han den eneste medarbejder, de havde ovre i USA eller hvad?

10. Dine andre venner ville have dig til at købe for dem med din medarbejder-rabat. De 25 procent, du fik, kunne jo også løbe op i uhyrlige summer! (Hvis den snoldede rabat  kunne betale sig, var det vist et tegn på, at I spiste for meget takeaway!)

11. Mersalg blev lige så naturligt som at trække vejret. Selv når du havde fri, kom du til at spørge din mormor, om hun lige skulle have en æske Chili Cheese Tops med… “Tre styks for kun 10 kroner – det er et coinoffer, momse!”

12. Inden længe havde du og dine McDonald’s-venner været sammen med alle de samme mænd og kvinder. Jeps. Hende, hende og hende. Og ham og vist nok også ham der.

13. Du fik stress, hvis milkshake-maskinen skulle have skiftet sirup midt i rykket fredag kl. 20! Eller hvis nogen havde den frækhed at bestille en Filet-O-Fish, mens der stod en kæmpe kø bagved. Fattede de ikke, at den tog 100 år at lave? Køb nu bare en Big Mac som alle andre ansvarlige mennesker!

14. At arbejde på Mac’en var ikke et job - det var en livsstil. Du endte sikkert med at flytte i lejlighed med flere af dine kollegaer, og det kunne I lige så godt. I hang jo alligevel ud hele tiden! Ikke noget under, at dine kollegaer var dine bedste venner.

15. Dit køleskab derhjemme var fyldt med pommes frites-sovs. Det var det eneste, man kunne stjæle, som kunne holde sig.

16. I havde jeres eget interne sprog. Alle vidste, at det var kedeligt at “stå på pomfritten”. Til gengæld krævede det mere overblik at være på “Fire til én” eller “Ti til én.” En dag blev du måske så dygtig, at du kunne “stå prod”... Hvis altså du havde tilstrækkeligt overblik over bin’en! Du havde helt sikkert et sværere job end dine venner, som arbejdede som bartender eller stod i tøjbutik.

17. Ingen forstod det syge pres, du var under. Hvis du stod ‘Prod’, og det hele gik i kage, måtte du ikke forlade din plads for at gå ud på toilettet og græde. Men det kom du alligevel til. Du var jo 19 år og i dine følelsers vold!

18. Forældre var nogle utaknemmelige r*vhuller. Du havde lige pakket tre Happy Meals på den rigtige måde, da en emsig mor bjæffede: “Han har allerede det legetøj!”. Og du måtte ud og lede efter et andet – selvom du mest havde lyst til at svare: “Det betyder sgu nok, at I kommer her for tit!”

19. Det krævede mod at tømme boldhavet. Ud af alle dine Daily duties, var det dén opgave, der involverede størst risiko for nærkontakt med børne-tis. Og pøller.

20. Du lærte at svare: “JA TAK!” med høj og klar stemme. Og du bruger det stadig flittigt, når du den dag i dag snakker med dine gamle McD-kollegaer… Som nu er din svoger, søster og dine bedste venner. Ja ja, I sagde jo, at det var et godt fællesskab!


Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.