Kvinde | Stresset | Arrig I Kontor
© iStock

9 sindssygt frustrerende problemer, du kan gå amok over, hvis du arbejder på et kontor

Når Ole fra kundeservice trækker sin stinkende makrelmad op på skrivebordet

19. april 2018 af Rie Louise Kirkebjerg

1. Mandag morgen giver du dig selv en meget overbevisende peptalk om, at du nok skal klare dig igennem dagen. Du tror på dig selv, lige indtil du ser ‘Vi er løbet tør for kaffe’-skiltet...

2. Når Ole fra kundeservice trækker sin stinkende makrelmad op på skrivebordet i frokostpausen. Efterfølgende fortærer han larmende sine Taffel-chips (som i øvrigt har den dejlige duft af bearnaise). Gud, hvor du egentlig elsker walk-and-talks!

3. Dit hæve-sænke-bord går pludselig i stykker. Og selvfølgelig imens du er ved at stille dig op, så du resten af dagen er nødt til at stå som Quasimodo, der med halvspredte ben og strittende numse besvarer alle dine mails.

4. Apropos mails. Efter en uges ferie er din indbakke proppet med så mange mails, at du skal afsætte de tre første dage til at svare dem, som har fået dit kreative ‘Hej. Jeg holder ferie i varmen og er tilbage 25. april (smiley)’-automatsvar. 

5. Du fortryder bittert, at du ikke tager en ekstra trøje med på arbejde om vinteren, fordi det er så koldt. Om sommeren – det vil sige højst to uger i Danmark – er det SÅ varmt på kontoret, at du har været nødsaget til at købe en gulventilator. Den larmer kun lidt.

6. Du løber ledende og skrupforvirret rundt på hele arbejdspladsen, fordi du har printet en masse dokumenter ud, som på mystisk vis er blevet sendt til en printer på femte sal. I mellemtiden har du selvfølgelig ikke kunnet lade være med at trykke på ‘print’-knappen syv gange mere. Det skulle du så ikke have gjort. 

7. Jonna fra anden sal har en kæreste. Desværre ringer han omkring 15 gange dagligt, Jonnas ringetone er den samme, som vækker dig klokken seks hver morgen – og Jonna er tit til møder, hvor hun ikke tager sin telefon med sig. Argh!

8. Du har skuffer propfyldt med alt fra farverige post it-blokke til hæftemaskiner, men du formår alligevel altid at miste de forbandede blyanter. Når du konfronterer din sidemakker med hendes nye skriveredskab – der tilnærmelsesvis ligner din afgnavede blyant – har hun ingen kommentar...

9. Du er lige så målløs, som da du fandt ud af, at Channing Tatum og Jenna Dewan gik fra hinanden, når din kollega begynder at spille sin yndlingsplayliste højt på kontoret. Og samtidig vil bevise at hun kan skråle med på samtlige sætninger i sangene. 

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Læs mere fra samme kategori