Til fest med kollegaerne
© iStock

Disse tanker får du første gang, du og dine kollegaer er fulde sammen

‘Hvis jeg kaster op, er der så mon nogen, der husker det på mandag?’

14. september 2017 af Katrine Ellen Allentoft Haslund

1. ‘Wow! Det havde jeg ikke set komme!’ Om din chef, der lige har taget ti shots i streg og stadig står op. Du er faktisk lidt starstruck! 

2. ‘Jeg burde måske holde igen... Men de der shots, der smager af milkshake, er jo vildt gode!’ Når chefen kører shots ind, så kan du vel også!

3. ‘Burde jeg egentlig drikke noget vand?’ En tanke, der udspringer af, at den nye praktikant bliver fundet liggende under bordet – og selvfølgelig gået helt kold

4. Hvis jeg kaster op, er der så mon nogen, der husker det på mandag?’ ... Klip til mandag: “Ja”...

5. ‘Hold da op! Hvor kom alle de ord fra?’ Din stille kollega, der aldrig har sagt et ord til dig, har nu pludselig en heeel masse, hun skal fortælle dig!

6. ‘Gad vide, hvorfor du aldrig har lagt mærke til, at Niels fra IT-afdelingen er lidt af en snack?’ Og nej, du tror bestemt ikke, at det er de fem øl, du har drukket, der har ført til denne åbenbaring. 

7. ‘Annette fyrer altså nogle ret vilde moves af, som hun danser der på bordet! … Og du er faktisk selv en ret erfaren borddanser, så du hopper derop til hende. Alle vil da gerne se, hvor god du er til at danse Single Ladies-dansen! 

8. ‘Hvorfor har jeg aldrig snakket med Tina før?’ I faldt i snak i toiletkøen, og da hun lod dig låne sin læbestift, blev I bedste veninder for evigt!... Du har egentlig altid syntes, hun var lidt irriterende, men du har glemt hvorfor. 

9. ‘Det her er den bedste idé nogensinde!’ Det falder dig slet ikke ind, hvordan det vil påvirke jeres arbejdsrelation, da du angriber Jesper med dine læber. Din tidligere (på aftenen) flirt med Niels fra IT-afdeleingen er helt glemt. 

10. ‘Nåårh ja! Derfor...’ Du kommer pludselig i tanker om, hvorfor du ikke kan lide Tina: Hun stjæler jo alt, hvad der er dit. Og du har lige spottet hende ovre i hjørnet sammen med din IT-Niels... Venskabet er definitivt slut!

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.