Skuespilleren Zooey Deschanel fra filmen Elf
Kunne du tænke dig at tilbringe julen i et alfe-kostume? Så er der godt nyt! © New Line Cinema, Guy Walks into a Bar Productions, Gold/Miller Productions, Mosaic Media Group, Shawn Danielle Productions Ltd.

Her er det ultimative job, som enhver juleelsker drømmer om

... og fik vi sagt at, arbejdsuniformen er fuldstændig genial?

15. oktober 2018 af Michelle Andersen

Er du sådan en, som tæller ned til jul allerede fra oktober måned? Sådan en som overpynter hele hytten med nisser og gran? Og sådan en som trofast følger med i fjernsynets julekalendre hvert eneste år? Så er der virkelig gode nyheder til dig! 

I år kan du nemlig tjene penge på at sprede al den juleglæde, du render rundt med. Lyder det for godt til at være sandt? Det er det heldigvis ikke. 

Jule-alf i Finland  

Lapland Safaris, som arrangerer forskellige oplevelsesture i Finland, søger lige nu juleelskere, som har lyst til at sprede masser af julestemning og give safariparkens gæster en uforglemmelig oplevelse. 

Det bedste ved det hele er, at du ikke bare skal have en eller anden kedelig arbejdsuniform på, mens du spreder juleglæde – nej, du skal selvfølgelig klædes ud som en sød jule-alf! 

Udover at du jo skal være (virkelig!) juleglad, skal du også være en venlig, optimistisk og underholdende alf – og så lige have lyst til at tilbringe hele julen i Finland (gad vide, om du må tage hele familien med?). 

Dine primære arbejdsopgaver vil være at hjælpe og guide safariparkens gæster, og du skal kunne arbejde fra november 2018 til slutningen af januar 2019 i Finland. 

Send din ansøgning nu

At sprede juleglæde iført et alfekostume lyder for godt til at være sandt, så det altså bare med at komme i gang med at skrive den mest julede ansøgning, du kan komme i tanke om, og så sende den afsted mod det kolde nord – og det kan du gøre lige her. Vi krydser alle vores fingre for dig!  

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Læs mere fra samme kategori