samantha satc
© HBO

Skift kaffepausen på arbejdet ud med en lidt frækkere version og bliv mere effektiv

Skal det prøves…?

17. januar 2017 af Amalie Blixt

Hvis du skal stole på eksperterne, bør onani-pauser blive den nye personalegode på din arbejdsplads. Vi har før hørt, at orgasmer er den bedste kur mod stress, men vi havde aldrig troet, at denne afstressende selvforkælelse skulle foregå på arbejdet...

Mindre stress og flere smil

I en undersøgelse lavet af Metro udtaler to eksperter i psykologi sig om fordelene ved onani-pauser på arbejdet. Og der er åbenbart mange! 

Mark Sergeant, senior professor i psykologi ved Nottingham Trent University, siger, at onani-pauser kunne være meget effektive at indføre på en arbejdsplads og en god måde for medarbejderne at reducere stress i en travl hverdag.

Psykolog og livscoach Dr. Cliff Arnall er også positiv i forhold til idéen om onani-pauser på arbejdet. Han forventer, at planlagte onani-pauser vil resultere i øget fokus og produktivitet, mindre aggresivitet og flere smil på arbejdspladsen.

Ikke kun fordele

Eksperterne udtrykker dog også bekymringer ved denne hypotetiske personalegode. Hvis din onani-pause ikke fører til en orgasme (for eksempel hvis omgivelserne eller tidspresset bliver lidt for distraherende), kan pausen blive mere frustrerende end motiverende. Den seksuelle stresslindring kan også åbne døren til upassende opførsel og chikane blandt kollegaer, og derudover gør Dr. Arnall det klart, at du ikke skal fantasere om en kollega under din onani-pause, fordi det kan svække din effektivitet.

Aldrig har vi hørt om så mange regler og rammer, når det kommer til sex, men okay, det her er vel også indbegrebet af at blande forretning og fornøjelse, så lidt regulering skal der jo til.

Ville du kunne onanere på arbejdet? Måske hvis alle andre også gjorde det? Og ville du kunne lade være med at stirre, når du så en kollega komme ud fra toilettet? Vi ville nok lige tænke en ekstra gang over vores toiletbesøg – både i hyppighed og længde…

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.