The Women, kvinde prøver lingeri
Lingeri er ikke altid lige sexet. © Picturehouse, Scion Films, Inferno Distribution, Jagged Films, New Line Cinema, Shukovsky English Entertainment

14 ting, du genkender, hvis du har arbejdet i en undertøjsbutik

Mænd kom ind uden at have styr på størrelsen, kiggede på dig, og sagde “jeg tror egentlig, hun ligner dig meget godt”

5. marts 2020 af Zenia Andine Kehlet

1. Når en kunde (efter at have prøvet en masse) sagde: “Nu har jeg da en idé om størrelsen”. Ja, i den her butik. Det er garanteret en anden størrelse, uanset hvor du går hen nu. 

2. Kunden, der ville reklamere over sin bh, som tydeligt havde været i vaskemaskinen. Selvom du brugte det meste af din dag på at fortælle kunder, at bh'er skal håndvaskes. 

3. Apropos reklamation: Kunder, der forsøgte at aflevere deres (tydeligt!) brugte, uvaskede undertøj. Nej, jeg vil ikke have dine brugte trusser retur.

4. Du kunne lige så godt have fået udbetalt din løn i lingeri, så meget du købte i egen butik. Men der kom jo også nye kollektioner hele tiden. Hvordan skulle du kunne lade være?

5. Når du i dag kommer ind andre undertøjsbutikker, lægger du mærke til, om bh'erne hænger i størrelsesorden. Totalt arbejdsskade.

6. Når du fik bøjle-tjansen, startede du med bh'erne. Så måtte den næste, der mødte på arbejde, tage trusserne.

7. Du lægger i dag altid mærke til, hvilke bh'er kvinder har på ude i byen. Det er tydeligt, når den ikke sidder ordentligt. 

8. Kunderne, der forgæves kom for at bytte deres undertøj uden en kvittering. Nej, jeg kan ikke tage det retur. Det sker vel heller ikke i andre forretninger? 

9. Alle de flotte mænd, der kom i forretningen, kom for at købe noget til konen eller kæresten. Du har måtte indse, at undertøjsbutikken ikke er stedet at score.

10. Når kunden ikke skulle have trusserne med til sin bh, og du tænkte okay, så du bruger simpelthen ikke trusser.

11. Mænd kom ind uden at have styr på størrelsen, kiggede på dig, og sagde “jeg tror egentlig, hun ligner dig meget godt”. 99 procent sandsynlighed for, at hun kom og byttede det igen.

12. Når kunden sammenlignede sig med dig “ej, er du virkelig en small, så skal jeg helt sikkert have en ekstra small”. Det boostede virkelig min selvtillid, mange tak.

13. Når du vidste, at varen ikke var på lager, men alligevel tjekkede, fordi kunden troede, hun fik en bedre service. 

14. Du har haft mareridt om de mange blonder, der kunne sætte sig fast i alle bøjler. Og får det stadig dårligt ved tanken. 

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.