Danske mænd har store tissemænd

Rejoice ladies - i hvert fald hvis du godt kan lide en stor en....

29. juli 2014 af Mette Andrea Boesgaard
Hvis du godt kan lide en mand med en stor tissemand, så kan du glæde dig over, at du er på rette sted. Danske mænd har nemlig - i følge en spritny undersøgelse, lavet af Focus Online - nogle af de længste tissemænd i hele Europa. Hele 14,88 cm måler den i erigeret tilstand! Og det er faktisk det længste i Skandinavien...
 
Er det ikke nok for dig? Så er der heldigvis endnu større gennemsnit-tissemænd i nærheden: Hollænderne er også godt udstyret! De allerlængste tissemænd i Europa tilhører dog mænd i Bosnien-Hercegovina, der kan prale med hele 15,65 cm pikkert, mens nummer to på listen er Georgien (15,61 cm). Holland er nr. 3 på listen med 15,6 cm.
 
Omvendt skal du generelt undgå middelhavslandene, hvis du gerne vil have en stor en - de korteste tissemænd på listen tilhører nemlig grækerne, der kun har 12,18 cm at gøre godt med. Også italienerne, rumænerne og irlænderne har under 13 cm.
 

Ifølge sexologer, der har været involveret i Focus Onlines undersøgelse, er størrelsen dog ikke alt - lange tissemænd har nemlig en kedelig tendens til at være mere ustabile end de små af slagsen, fordi de har sværere ved at blive hårde. En kort, bred pikkert, derimod, bliver hårdere og hurtigere hård.

Se flere facts om størrelsen på tissemænd her:

Hvad synes mændene?