Vind med Womans fødselsdagskonkurrencer

Hvem kan ikke bruge et komplet makeupsæt fra Idun Minerals? Ja, vi spørger bare

To heldige læsere vinder makeup sæt fra Idun Minerals. Værdi 1.065 kroner pr. sæt

15. maj 2017 af Redaktionen

Hip hurra, det er Womans fødselsdag – og traditionen tro er det dig, der får gaverne! Vi gentager nemlig succesen med en kæmpe fødselsdagskonkurrence, hvor hele 82 læsere render med en præmie. Præmierne har en samlet værdi af hele 79.000 kroner!

To læsere vinder:

Sæt med Rouge Hallon Blush, EIR Curling Mascara, Eye Shadow i farven Nastros, Eye Shadow i farven Prästkrage, Liquid Eyeliner Kol, Lipgloss i farven Agnes og Nail Polish i farven Stjarnsafir, 1.065 kr.

Værdi i alt: 2.130 kr.

Sådan deltager du:

Det eneste, du skal gøre, for at deltage i konkurrencen, er at svare rigtigt på spørgsmålet, som står nedenfor. Vi trækker lod blandt alle de rigtige svar.

Du kan deltage i konkurrencen til og med d. 31. maj 2017. Præmien kan ikke ombyttes til andre varer eller kontanter. Vinderne kontaktes direkte og offentliggøres her.


Hvad finder du ikke i sættet fra Idun Minerals?


Dine oplysninger

ja
nej

Tilmeld mig til woman.dk's nyhedsbrev.
Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen og samarbejdspartnere. Du kan til hver en tid afmelde dig direkte markedsføring. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Hvad synes mændene?