Vind med Womans fødselsdagskonkurrencer

Sættet fra Ilse by Ilse Jacobsen indeholder alt, dit ansigt behøver – endda på helt naturlig vis

Tre heldige læsere vinder hudplejesæt fra Ilse by Ilse Jacobsen. Værdi 1.025 kroner pr. sæt

19. april 2017 af Redaktionen

Hip hurra, det er Womans fødselsdag – og traditionen tro er det dig, der får gaverne! Vi gentager nemlig succesen med en kæmpe fødselsdagskonkurrence, hvor hele 82 læsere render med en præmie. Præmierne har en samlet værdi af hele 79.000 kroner!

Tre læsere vinder:

Sæt med Green Tea Wheat Protein Cleanser, Avocado Deep Cleansing Clay Mask, Rosemary Shea Butter Exfoliating Scrub, Sea Buckthorn Eye Cream og Sea Buckthorn All Day Cream, 1.025 kr.

Værdi i alt: 3.075 kr.

Sådan deltager du:

Det eneste, du skal gøre, for at deltage i konkurrencen, er at svare rigtigt på spørgsmålet, som står nedenfor. Vi trækker lod blandt alle de rigtige svar.

Du kan deltage i konkurrencen til og med d. 31. maj 2017. Præmien kan ikke ombyttes til andre varer eller kontanter. Vinderne kontaktes direkte og offentliggøres her.


Hvad finder du ikke i produkterne fra Ilse by Ilse Jacobsen?


Dine oplysninger

ja
nej

Tilmeld mig til woman.dk's nyhedsbrev.
Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen og samarbejdspartnere. Du kan til hver en tid afmelde dig direkte markedsføring. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Læs mere fra samme kategori