La La Land

Vind billetter til den prisbelønnede film La La Land

Skal du være den heldige vinder af billetter til filmen, der er den mest succesfulde i Golden Globes historie? Deltag i konkurrencen her

20. februar 2017 af Redaktionen

Siden verdenspremieren på Venedig Filmfestival har filmen La La Land stort set gået en uafbrudt sejrsgang fra den ene festival til den anden og opnåede intet mindre end 12 nomineringer og otte priser til den årlige Critics’ Choice Award, deriblandt for årets bedste film.

Siden har filmen sunget og danset sig direkte ind i hjerterne på det amerikanske publikum ved premieren i USA midt i december ’16 og få dage senere modtog filmen syv Golden Globe nomineringer for blandt andet bedste film, bedste instruktion, bedste manuskript samt for bedste kvindelige og mandlige hovedrolle.

Ved årets Golden Globe Awards vandt La La Land samtlige af de syv priser, den var nomineret til, hvilket gør filmen til den mest succesfulde i Golden Globes historie.

Med syv Golden Globe priser, otte priser ved Critics’ Choice Awards og seneste ikke mindre end 11 Bafta nomineringer regnes filmen allerede nu som storfavorit til årets Oscar uddelinger i februar 2017, hvor filmen uden tvivl vil blive shortlistet i adskillige kategorier.

Den prisbelønnede films handling

Los Angeles er kendt som byen, hvor drømme bliver til virkelighed. Mia, en ung skuespillerinde, jagter sit livs store filmrolle, men indtil den dukker op, må hun tage til takke med at servere café latte til byens store filmstjerner. Den dedikerede pianist Sebastian drømmer om en fremtid som jazzmusiker, men er tvunget til at acceptere ligegyldige jobs som hyggepianist på små nussede barer for at tjene til dagen og vejen.

Ved et tilfælde mødes de to og forelsker sig hovedkulds i hinanden, men deres kærlighed og karriereplaner sættes på en hård prøve i storbyen, som også er kendt for at knuse hjerter og bryde drømme.

10 heldige vindere vinder hver to billetter til La La Land. Du deltager i konkurrencen ved at svare på nedenstående spørgsmål.

Du kan deltage i konkurrencen indtil 27. februar. Præmiens værdi er cirka 200 kroner per vinder, og præmien kan ikke ombyttes til andre varer eller kontanter. Vinderne kontaktes direkte og offentliggøres her.


Hvem spiller den mandlige hovedrolle i La La Land?


Dine oplysninger

ja
nej

Tilmeld mig til woman.dk's nyhedsbrev.
Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen og samarbejdspartnere. Du kan til hver en tid afmelde dig direkte markedsføring. Læs mere.
Ja, tak. Jeg vil gerne modtage nyhedsbreve fra ByensDeal.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Hvad synes mændene?