Vind Pulz Jeans

Vind et gavekort på 5.000 kroner til Pulz Jeans

Deltag i konkurrencen om de helt perfekte jeans her

7. februar 2017 af Redaktionen

Vælg og vrag blandt de mange fede jeansmodeller på Pulz Jeans’ nye webshop – der er hele 15.000 shoppingkroner på højkant.

De helt perfekte jeans er som et virkeligt godt venskab: Du skal måske lede lidt for at finde det, der er helt rigtigt for dig, men når det perfekte match endelig er der, holder du også fast. Dem, som får det bedste frem i dig, knytter du dig til i årevis, mens de, der ikke gør noget godt, ryger ud af dit liv igen. Jo mere I oplever sammen, jo bedre passer I til hinanden. Vil du have økonomisk frihed til at finde de bedste jeans? Og måske supplere med en lækker sweater, cool T-shirt eller smuk bluse? Så vær med i konkurrencen om tre gavekort a 5.000 kr. til Pulz Jeans’ helt nye webshop på Pulzjeans.com

For at deltage i konkurrencen skal du svare rigtigt på nedenstående spørgsmål. Vi trækker lod blandt de rigtige svar.

Vi skal have dit svar senest 5. april 2017. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Vinderne får direkte besked og offentliggøres her.


Hvad kan du shoppe på Pulzjeans.com?


Dine oplysninger

ja
nej

Tilmeld mig til woman.dk's nyhedsbrev.
Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen og samarbejdspartnere. Du kan til hver en tid afmelde dig direkte markedsføring. Læs mere.
Ja, tak. Jeg vil gerne modtage nyhedsbreve fra ByensDeal.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Læs mere fra samme kategori