10 beslutninger, der kun er gode, når du er fuld

Klokken 3 i nat virkede det som sådan en genial idé. Det var det ikke...

30. maj 2015 af Sara Møller Christensen

1: At tage mere makeup på. Du bliver sjældent bedre til at lægge flydende eyeliner og klistret lipgloss efter at have drukket, hvad der svarer til et badebasin af fadøl.

2: At snave med din kollega. ‘Det bliver på ingen måde akavet på mandag,’ tænkte alle fulde mennesker nogensinde. De tog fejl.

3: At skrive til din eks. Der findes ikke rigtigt noget godt tidspunkt at skrive til din eks på, men det er helt sikkert, at fredag nat er det værste. Medmindre du selvfølgelig gerne vil signale, at du er ensom... og liderlig.

4: At købe en stor Big Mac-menu, ni nuggets, fire chili cheese tops og to cheeseburgere, inden du går hjem. At du spiser det i sengen og vågner i en pøl af cola og pommes frites-sauce gør ikke beslutningen bedre.

5: At tungekysse med din veninde. Pludselig har du meget svært ved at huske, hvorfor det var fedt - for andre end de to 18-årige mekanikerlærlinge, der stod og highfivede ved siden af, selvfølgelig.

5: At give en omgang til alle de nye venner. 780 kroner er da ingenting for at gøre et godt indtryk...

6: At twerke. Meget få mennesker har evnen til at gøre det frækt. Du er ikke ét af dem.

7: At sætte nogle fremmede mennesker på plads. Det kan godt være, at rockertyperne uden for baren trængte til at lære nogle manerer, men måske havde du ikke behøvet vifte med næven, mens du gjorde det.


8: At lægge en fræk selfie på Instagram. Skrev vi fræk? Vi mente uskarp, stiv og pinlig, men dinne øjne kunne simpelthen ikke stille skarpt nok til at se det kl. 2 i nat.

9: At tage med en fremmed mand hjem efter at have snakket med ham i 7 minutter. Du nåede da at finde ud af, at Gunnar (var det Gunnar, han hed?), var noget inden for militæret. Det må da være rigeligt for en menneskekender som dig.

10: At fortælle din veninde/kæreste, hvad du virkelig synes om... Der er en grund til, at du ikke sagde det, da du var ædru. Den grund er, at du vidste, det var urimeligt, og at det ville starte et kæmpe skænderi, og det tager I nu foran Crazy Daisy med tårer løbende ned ad kinderne og en flok grinende gymnasieelever i baggrunden. Super. Same time next week?