Tre piger i alperne


© iStock

10 grunde til, at skiferier er de freakin' fedeste ferier

Wienerschnitzel. Bare wienerschnitzel...

8. februar 2017 af Nina Abildgaard

1. Der er noget særligt over at bo i en skihytte frem for et upersonligt hotel. Duften af træ, en overfyldt knagerække og generelt alt for lidt plads har bare en charme over sig!

2. En skiferie er aldrig kedelig, så du bliver ikke rastløs over, at der ikke er noget på programmet. Der er jo ski på programmet!

3. Du har det fantastisk med dig selv efter hver eneste dag. Ingen dårlig samvittighed over, at du bare har ligget seks timer ved poolen og spist chips. Næ, du... frisk luft, ømme skinneben og syre i lårmullerne. Så kan vi mærke, at vi lever!

4. Meget aktivitet betyder som bekendt meget mad. Du skal jo have noget at holde dig kørende på. Og med noget mener vi pølser, pomfritter og cola. Der er jo ‘desværre’ ikke rigtig andet...

5. Apropos mad: Wienerschnitzel! Den behøver vist ikke yderligere forklaring.

6. Der er intet, der slår smagen – eller følelsen – af en varm kakao eller Irish Coffee på pisten om eftermiddagen. Som selvfølgelig nydes, mens I griner af det sidste åndssvage styrt eller skilift-kiks.

7. Følelsen af knitrende, nyfalden og ikke mindst urørt puddersne. G.a.v.e.n til dine ski. De skal jo også have lidt kærlighed.

8. AFTERSKI. Seriøst, hvorfor kan dette geniale koncept ikke komme til Danmark? Og ja, vi ved godt, at Heidis Bier Bar prøver, og nej, det er på ingen måde det samme. 

9. Det er okay at være grim. Lad bare makeuppen blive hjemme, og gå i byen i dit svedige skiundertøj. Gamet er ens for alle, og efter et par timer med øl og flügel-shots, er vi nået ud over det alligevel!

10. De minimale tømmermænd. Der er bare et eller andet tømmermænds-helbredende over al den friske luft. Bliver du måske nogensinde hjemme i hytten på grund af tømmerbobs – nej, vel? De er tydeligvis ligeså vilde med skiferie, som vi er!  

Vil du deltage i konkurrencer og læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.