Tre håndboldspillere på en håndboldbane
Der er altså bare noget sexet over de håndboldspillere der. © Getty Images

10 grunde til, det er fedt at date en håndboldspiller

De er ikke pylrede

16. januar 2017 af Sara Møller Christensen

1. De er veltrænede på en virkelig flot måde. I nogle sportsgrene får en enkelt muskel al opmærksomheden og bliver overdrevet stor (hej cykellår!), men i håndbold får hele kroppen kærlighed (læs: styrketræning).

2. De spiller altid indendørs. Ergo slipper du for at sidde på et pivkoldt stadion i regnvejr og forsøge at klappe dig til varmen, når du skal se dem spille kamp.

3. De er ikke snobbede med musik. Hvis de kan tåle at lytte til det soundtrack, der kører i haller rundt omkring i landet, eller når de ser håndbold på tv, kan de tåle at lytte til alt – også ting, du normalt kun ville lytte til, når du er alene.

4. De er ikke pylrede. Ingen kommer så meget til skade som håndboldspillere, så de er vant til at udholde lidt smerte – og derfor vræler de ikke af smerte over en gang influenza (selvom det tyder på, at mænd rent faktisk bliver mere syge af influenza, end kvinder gør).

5. Det er Danmarks nationalsport. Så der er altid nogen til familiefesten (formentlig fra Jylland), som du kan drøfte kærestens seneste kamp med, og du er aldrig alene på tilskuerpladserne.

6. De er teamplayereOg når de er gode til at samarbejde og kommunikere inde på banen, er de det forhåbentlig også uden for. Og det er en af hemmelighederne bag et forhold, der kan klare alle udfordringer.

7. De har hænderne rigtigt skruet på. Og alle ved, at det særligt er en fordel i ét af husets rum... altså værkstedet, så de kan reparere ting og den slags.

8. De er meget sexede, når de jubler. Der er altså bare et eller andet frækt over rigtige konkurrencemennesker.

9. De får udlevet nogle aggressioner på banen, som du så slipper for at bøvle med. Tak, dommer, fordi du gad diskutere med min kæreste, så jeg slap.

10. De ser godt ud i shorts – og er ikke bange for at gå i dem! Så har du vel egentlig ikke brug for flere argumenter?