Kvinde i seng
Hvis der er solskin udenfor, ved du, at du BØR være ude…© Getty Images

10 irriterende ting, du kender alt for godt, hvis du bedst kan lide at være indenfor

Sætningen: “Tag praktisk tøj på” er den største mood-killer, du kender

19. august 2021 af Amalie Kjær Boel

1. Alle omkring dig tror, at der er noget virkeligt galt med dig, fordi du foretrækker at bruge din tid indenfor. Du bliver hele tiden spurgt, om du er introvert, men du er bare meget mere begejstret for at bingewatche de nye Netflix-serier end at skulle være social ude. 

2. Hvis der er solskin udenfor, ved du, at du BØR være ude… Men du kan bare ikke komme op fra din varme, rare seng. Ja, hvem siger egentlig, at du skal trække dit gardin fra?

3. Det minut du træder udenfor, er du nervøs for, hvilke kryb du vil møde på din vilde tur… udenfor! Du har gjort klar med et overlevelses-kit – og ligner næsten en, der burde være med i Robinson Ekspeditionen.

4. Når du forlader din hyggelige hule, betyder det også, at du forlader dit wi-fi. Hvilket er dit værste mareridt!

5. Du vil altid foretrække at hygge i din sofa, se Netflix og spise masser af chokolade, frem for at gå udenfor… For hvad laver folk egentlig udenfor?!

6. Når du træder udenfor, ved du, at du vil blive paranoid over ikke at have adgang til et toilet, når du virkelig har brug for det! Du overvejer endda at købe bleer for at gøre det lettere og mere hygiejnisk!

7. Trække frisk luft lyder ‘sjovt’, når dine veninder foreslår det. Men du vil hellere nyde den ‘rene’ indendørs luft, selv om du aldrig lufter ud. Dit hjem har særdeles sin egen, naturlige duft. 

8. Du foretrækker den indendørs frihed og ro frem for at være udenfor. For det værste der kan ske, er, at et menneske vil i kontakt med dig!

9. Du er ikke fan af idéen om at klæde dig ordentligt på, når du skal udenfor. Du vil egentlig helst bare kunne gå rundt nøgen, i undertøj eller i dine hyggelige sweatpants...

10. At gå udenfor betyder, at du ikke har et køleskab eller en mikrobølgeovn. Og du er i hvert fald ikke parat til at dø af sult! 

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Du vil (garanteret) også kunne lide