10 løgne, vi alle har fortalt os selv om søndagen

“Jeg ser bare lige ét afsnit mere – så går jeg i seng”

29. maj 2016 af Sara Møller Christensen

1. “Så fuld var jeg faktisk ikke i går.” Det faktum, at alt dit tøj er smurt ind i shots, fortæller godt nok en anden historie, men man skal ikke tro på alt, hvad ens tøj siger.

2. “Fra i morgen vil jeg leve sundt...” siger du til dig selv, mens du går ind under ‘Seneste opkald’ og finder din pizzamand på listen.

3. “Bare fordi jeg tager en lur nu, kan jeg stadig nemt sove i aften.” Note to self: Det kan du ikke, men det føles bare så godt at blive i troen.  

4. “Det er faktisk bedre at aflyse den aftale med min veninde – hun er garanteret også smadret.” I virkeligheden sad hun klar med hjemmebagt kage og havde støvsuget og alt muligt, men hvis hun er din veninde for livet, vil hun forstå.

5. “Selvom jeg både køber den store plade chokolade og en pose chips, betyder det jo ikke, at jeg skal spise det hele.” Men det gjorde du. Godnat og sov godt.

6. “Hold kæft, her roder, men det er altså bedre, at jeg står tidligt op i morgen og rydder op.” Sjovt nok er det præcis det samme, du siger til dig selv mandag aften – hvor der selvfølgelig stadig er ligeså rodet. 

7. “Jeg kan sagtens huske alt, der skete på byturen i går.” Så de seneste ti fotos i din kamerarulle, som du ALDRIG har set før, må simpelthen være taget af en anden – det er den eneste forklaring.

8. “Det var faktisk en okay scoring, jeg lavede der.” At du ikke tør gå ind på hans Facebook, har intet at gøre med, at du er bange for at se, hvordan han ser ud i virkeligheden. Slet ikke...

9. “Det er ekstremt vigtigt, at jeg får meget salt i dag.” Du kan faktisk ikke komme i tanke om noget, der er sundere for dig end McDonald's-fritter.

10. “Jeg ser bare lige ét afsnit mere – så går jeg i seng.” Klip til tre timer senere, hvor du har måttet fortælle din Netflix-serie adskillige gange, at ja, du ser stadig med!