Kvinde og mand på date
© iStockphoto

10 mænd, du kan invitere på valentinsdate, som allerede er i dit liv

Alle de gode fyre, du kender så godt, men aldrig har overvejet at date

10. februar 2017 af Maria Denise Christoffersen

1. Din venindes bror. Han er sød, han er forhåndsgodkendt – og du kender allerede hans forældre! Måske har du aldrig tænkt på ham som date-værdig, fordi han har en anden alder end dig. Men den irriterende lillebror, som I råbte: “Skrid UD!” efter, er både blevet voksen og lækker! Du vil elske søndag med svigerfamilien, når din svigerinde/BFF også er der!

2. Din tidligere kollega. Kan du huske ham fra dit gamle arbejde, som du engang stirrede lidt for dybt i øjnene til en fredagsbar? Han var optaget dengang, men guess what: Siden du skiftede job er han blevet single! Det kan en rask lille stalking session på facebook i hvert fald hurtigt afgøre, om han er. Send ham en besked, og hør, om I ikke skal catch'e op snart?

3. Din nabo. Han hører godt nok Queen lidt højt, mens han støvsuger om søndagen. Men han smiler altid til dig i opgangen, og du ved, at han bor alene. Så ring på og spørg, om du må låne en proptrækker, og tag den derfra.

4. Din barndomsven. Det var ham, du gik til svømning med, og han holdt dit hår første gang, du ørlede i en busk udenfor ungdomsklubben. Hvis I mistede kontakten efter 8. klasse, burde du tage at skrive til ham og høre, hvordan det går. Jeres mødre ville seriøst dø af lykke, hvis I endte sammen!

5. Ham den søde fra træningscentret. Du har aldrig snakket med ham, fordi du altid er klædt i Mickey Mouse-T-shirt og ligner en baviannumse i hovedet efter spinning. Men næste gang, du ser ham træne på løbebåndet ved siden af dit, så gå hen og giv ham dit nummer. Du ved allerede, at han er fysisk udholdende!

6. Den lækre ekspedient. Han er den eneste grund til, at du stadig går ind og køber dyre nespresso-kapsler til din maskine. Hvorfor ikke spørge, om han har lyst til at gå ud og få en øl en dag? Altså bare som et alternativ til alt den kaffe... Der er en overvejende sandsynlighed for, at han ville blive glad over invitationen!

7. Din kæreste fra gymnasiet. Når du tænker tilbage på jeres forhold, gik det primært i stykker, fordi han var umoden, og du var en hystade. I har begge lært en masse siden da. Seriøst, giv ham et ring. 

8. Bartenderen fra dit stamsted. Hvis du prøver at være lidt mindre sejlende næste gang, venindegruppen tager i byen, kan det være, at du faktisk kunne lære ham lidt bedre at kende.

9. Din studiekammerat. Han gik på semestret over dig, og du kendte kun hans fornavn, men han var sååå cute. Frem med den gamle Blå Bog og slå ham op!

10. Din venindes kærestes ven. Du har mødt ham til en fødselsdagsfest, og han sagde, at din kjole var flot. Dengang var du selv i et forhold, men måske har han ventet på dig i alle disse år?

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.