kvinder | ryger | kulde | danmark | københavn
© iStock

10 piv-irriterende ting, vi rygere altid må gå igennem om vinteren

Ingen vil nogensinde med dig ud at ryge, hvis det er koldt...

16. marts 2018 af Helene Hyldgaard-Jensen

1. Det er hundekoldt udenfor, men dagen starter først rigtigt efter morgencigaretten. Tænderne klaprer, og øjnene fryser nærmest til is. Men minusgrader og storm kan bare komme an! 

2. En blanding af kulden, morgencigaretten og kaffen er... Opskriften på det ultimative toiletbesøg... Af banen!

3. Vinden blæser, og du kan ikke få gang i lighteren. Det er nærmest pinligt, så mange gange du har forsøgt nu. Du spejder efter to sten, du kan slå sammen i håb om bare en lille glød.

4. Du får endelig gang i den. Af alle tidspunkter skal vejret selvfølgelig byde på regn nu, og der falder en giga regndråbe ned på din cigaret og ødelægger den fuldstændigt...

5. Ingen vil nogensinde gå med dig ud at ryge, når det er koldt. Men når det er varmt, vil alle gerne være +one. Tak for støtten...

6. Dem, som går med dig ud, men kun for at nasse en cigaret... Hvis de så ovenikøbet ikke kan finde ud af at inhalere, er den jo helt galt, altså.  

7. Du har givet de andre navnet ‘ikke-rygerne’, siden de også har givet dig navnet ‘rygeren’. Det handler jo om fairplay på arbejdspladsen – især i denne kolde tid. 

8. Du brænder endnu et hul i dit tøj, fordi vinden pludseligt blæste. Satans! Det er især efter en tur i byen, at hullerne dukker op...

9. Du har tabt din lighter i sneen igen, igen. Vejret er bare generelt meget unfair over for os rygere – hvorfor taber vi aldrig lighteren om sommeren?

10. Du overvejer at bruge kogepladen derhjemme til at få ild i banditten. Superdårlig idé hvis du gerne vil beholde dine vipper og bryn... Ud i kulden med dig. 

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Du vil (garanteret) også kunne lide