10 problemer, alle os med muffintop kender til

Vi forsager lavtaljede jeans og alle deres gerninger og al deres væsen

24. september 2016 af Sara Møller Christensen

1. Det er, som om at uanset hvad vi spiser, så sætter det sig på maven. Kunne de skide pommes fritter da ikke tage at hoppe ned i bh'en i stedet for?

Fedt fra kage

2. Da vi hørte, at mavebluser var på mode igen, besluttede vi straks, at vi ikke længere ville følge moden. Nu er vi bare sådan nogle unikke undergrundstyper, der har vores helt egen stil... som ikke involverer mavebluser!!!

3. At forsøge at klemme en stram shapewear-top ned over mavefedtet er et af de mest uoverskuelige projekter, der findes. En eller anden... hjælp!

Tage stram trøje på

4. Det kan være nødvendigt lige at åbne bukserne under bordet, men det er bare så pokkers pinligt, når man glemmer at lukke dem igen, når man rejser sig. Og er der for øvrigt nogen, der har et tip til, hvordan man diskret lukker et par stramme jeans i fuld offentlighed? Nej?

5. Strømpebukser med en smal, stram elastik får os seriøst til at føle os som Michelin-manden. Kom nu med nogle bredere elastikker, folkens – hvor svært kan det være?

Michelin-mand

6. Vi kan kigge os selv i spejlet om morgenen og tænke, at det spiller – og to rundstykker senere ligner vi nogen, der skal have en baby i nær fremtid. Damn you, hvidt brød!

7. Der er nogle mænd, der synes, det er ‘sødt’ lige at knibe os i sideflæsket. Men bare lige for at slå det fast: DET ER DET IKKE!

Don't do that shit

8. Der er ikke noget værre end at komme ud af døren i en bluse, der er liiiige lidt for kort. Okay, så blev det altså bare en af de dage, hvor vi ikke løftede armene – overhovedet!

9. Lavtaljede jeans er noget, djævlen har skabt, og vi forsager alle hans gerninger og alt hans væsen. Hvis du nogensinde ser os gå ind i prøverummet med sådan et par, så skyd os.

Lavtaljede jeans

10. Efter et stort måltid kan det nogle gange være nødvendigt lige at sidde i sofaen med en pude over maven. Men det er ikke, fordi vi skammer os over vores muffintop – det er bare, fordi den trænger til at hvile sig lidt...