10 problemer, kun blondiner har

Fra vittigheder til udvoksninger - det er ikke nemt at være os

29. maj 2015 af Maria Denise Christoffersen

1. De evindelige jokes

Når man vokser op med platte halvfemservitser om læbestift på joysticket, opdager man, at folk med andre hårfarver generelt har virkelig dårlig humor... (Og ikke fatter, hvor vildt upassende det er at fortælle den slags til små lyshårede børn!)

 

2. Folk tror, at man er dum

Hvis vi virker, som om vi ikke forstår en historie, er det bare fordi, vi holdt op med at høre efter, da vi opdagede, hvor røvkedelig den var. Især hvis den handlede om blondiner!

 

3. Grønt skær i lokkerne

Når vi kommer op af klorbassinnet efter et par dage på Mallorca, er det, som om det grønne skær i håret lægger en dæmper på glamourlooket. Men Marilyn gik ikke med badehætte, og det gør vi heller ikke! Så i stedet må vi punge ud til særlig shampoo mod klorgrønt hår. Suk!

 

4. Udvoksninger, udvoksninger, udvoksninger 

Det kræver sin pengepung at holde de små svin fra døren! Selv naturligt blond hår får udvoksninger efter et par sommermåneder, og så tror alle, at man i virkeligheden er brunette med et hjemmefarvnings-sæt.

5. Hårnåle kan ikke camoufleres

Der findes sorte hårnåle til sorthårede mennesker og brune til brunetter. Og så kan vi blondiner vælge... guld? Næh, hvor diskret - de er så godt som usynlige!

 

6. Folk tror, man er slutty

Bare fordi mænd fantaserer om smukke blondiner, betyder det ikke, at vi hopper i kanen med hvem som helst! Vi er nemlig kun slutty i moderate og aldeles passende mængder! -Og kun, når vi har drukket. Og i weekenden. Og på festival.

 

7. Uden mascara ligner vi spøgelser

For slet ikke at tale om, hvor lang tid det tager at lægge make-up nu, efter at markerede øjenbryn er blevet et must!

8. Folks besættelse af, om vi er "ægte" blondiner

Det er altså ikke et hundeshow, det her!

 

9. "Hvorfor er du så sur i dag?"

Lyshårede piger forventes altid at være glade og lette. Men nogle dage passer vores humør altså ikke med Sound of Music-stereotypen! Så føler vi os mere blonde på den der Britney i krise-måde.

 

10. Voldborg-looket

Hvis vi har håret i en hestehale og bliver fotograferet forfra, ser vi totalt skaldede ud!

 

Du vil (garanteret) også kunne lide