10 problemer, kun klodsede kvinder forstår

Du spilder garanteret ned ad dig selv, mens du læser dette...

28. april 2015 af Maria Denise Christoffersen

1. Pletter på blusen
Du taber konsekvent mad ned ad dig selv, når du spiser. Hver. Eneste. Frigging. Gang! (Ja, det er faktisk blevet en joke mellem dig og din kæreste, at du ikke skal have for pænt tøj på, når I sætter jer ved middagsbordet.)


2. Køkkenhygiejne
Du har flere gange googlet "fem sekunders-reglen", fordi du så tit taber ting på gulvet, når du laver mad. -Og du har lært på den hårde måde, at grønsager skal skæres l-a-a-a-n-g-s-o-m-t.

 

3. Mobilskærms-mosaik
Fronten på din mobil prydes af et herligt glasspindelvæv - og skærmen er smadret så mange gange, at du overvejer at gå tilbage til den gamle, solide Nokia 3210. 

 

4. Brændemærker
Du taber glattejernet ud af hånden, og griber det i luften, før du når at tænke over, at det er 220 grader varmt. Resultat: Du møder op til fest med hår, der ligner en million - men en hånd, som ingen tør trykke.


5. Aaav, for Fifty!
Du har altid mindst ét blåt mærke på din krop, som du ikke kan huske, hvor du har fået. Man skulle tro, du datede Christian Grey.

 

6. Udenfor stregerne
Du kan stadig ikke finde ud af at lægge neglelak på, uden at det ligner noget, som din (blinde) mormor har lavet med rystende hånd. Mens hun hoppede på hoppebold... og drak tequilashots.

 

7. Wozniackis klumpede kusine
Du hadede altid gymnastik i skolen, for her blev det tydeligt for alle, at dit boldøje var ligeså sløvt som resten af din koordinationsevne. (Du kunne bedst lide svømning, for der var du kun klodset under vand, hvor ingen kunne se dig.)

 

8. Panda-looket
Du kan kun læse den her artikel med det ene øje, for det andet er stadig ømt fra i morges, da du prikkede din mascara ind i det. Det gør du cirka hveranden dag. Og apropos at lægge makeup: Du bruger en formue på vatpinde, fordi det er en del af din daglige rutine at "rydde op" i dit fjæs efter hvert trin i smukseringen!

 

9. Babse-lammer
Du har mere end én gang slået hånden ind i brysterne på en veninde, fordi du gestikulerede vildt, mens du skulle fortælle noget. Og en enkelt gang i skridtet på en forbipasserende mand.


10. Catwalk... i ballerinaer
De mange forladte stilletter i dit skab har efterhånden lært dig, at du aldrig, aldrig, ALDRIG lærer at gå i høje hæle. Det er ganske enkelt for farligt for dig. Hold dig til ballerinaer og andre sko til klumpfødder.