10 problemer, som alle kvindelige sportsnørder må tumle med

Tak for foredraget, mester, men jeg kendte faktisk godt offsidereglen i forvejen...

9. november 2015 af Sara Møller Christensen

1. Der er meget lidt forståelse fra venindegruppens side, når du vil have kampen kørende, mens I spiser. Og det er heller ikke rigtigt en legitim undskyldning, når du melder afbud til madklub, fordi der er EM-kval.

2. Det er dybt provokerende, når mænd prøver at forklare dig offside-reglen. Du har kunnet den, siden du var fem år – ellers tak.

3. Du har en tendens til at gå liiiidt for meget op i det, når I spiller rundbold til polterabend. Det blev ikke taget så godt imod, da du skreg ‘løøøøb for helvede’ til brudens kusine. Damn you, konkurrencementalitet!

4. Du bliver aldrig inviteret til at være med i ‘Drømmeholdet’ eller andre fede managerspil. Mænd tror simpelthen ikke, du gider/kan finde ud af det.

5. Generelt er der en del mænd, der ikke rigtigt tror på, at du er en ægte sportsfan. Indtil du slår dem i Bezzerwizzer ved at svare rigtigt på DERES sportsspørgsmål.

6. Du har alt for få veninder, som du kan tale om sport med. Du kan godt spørge, hvem der så kampen i weekenden, men der er omtrent samme chance for et postivit svar, som hvis en nonne tog en graviditetstest.

7. Folk kan let komme til at tale grimt om dit hold foran dig, fordi de ikke ved, hvor ondt det gør. Hvorimod vi alle er helt klar over, at det er den letteste måde at få en mand til at græde på.

8. På storbyturen med din veninde er byens stadion eller måske endda en kamp aldrig en del af programmet. Nå, men I fik da set H&M, og det var også fedt!

9. Du har lidt svært ved at se dig selv sammen med en mand, der ikke er sportsfan. Tænk, hvis han ikke vil se landskamp eller sådan noget? Yikes!

10. Sindssygt lange køer til dametoiletterne i pausen = det eneste tidspunkt, hvor det er træls ikke at være den eneste kvindelige sportsnørd.

Du vil (garanteret) også kunne lide