Drama queen gif
© Giphy

10 situationer, alle os drama queens liiidt for ofte ender i

*Smider en bombe, henter popcorn og ser dramaet udvikle sig

28. maj 2017 af Maria Greve

1. Du vågner efter en bytur og finder 11 ulæste sms’er på din telefon. Og det er ikke just glade ‘tak for sidst’-beskeder fra veninderne. Ups.

2. ’Hallo 112?! Jeg tror, min blindtarm er sprunget! Nej, vent – det er tarmslyng! Åååh, kommer der snart en ambulance?’ Efter flere undersøgelser på hospitalet viser det sig, at du havde luft i maven.

3. Du sladrer til din mor om alle de skandaler, din søster er rodet ind i. Ja ja, din søster bliver skide sur, til gengæld glemmer mor alt om at spørge dig, hvordan det egentlig går med studiet.

4. ‘Det er seriøst den værste dag i mit liv’ skriver du på Facebook. Og når veninder spørger, hvad der er galt, svarer du selvfølgelig, at det er ALT for privat at skrive, så I må tage den, når I ses.

5. Du elsker at være i centrum. Det er godt nok din venindes 30 års fødselsdag, men derfor kan du jo godt holde en tale om, hvor succesfuld du er i dit nye job.

6. ’OMG, hvor er jeg feeeeed!’ Og du har godt nok taget 97 gram på, men måske du alligevel lige skal vente med at sende en ansøgning til ’Biggest Loser’.

7. Du.Kan.Ikke.Holde.Dig.Fra.Playeren. Selv om du ved, at du efter en måneds dating ender i en pøl af tårer og Kleenex, elsker du suset ved at date en bad boy og alt det drama, der følger med.

8. Når dine veninder skændes, KAN du simpelthen ikke forholde dig neutral og lade dem løse det selv. Du er jo ikke Schweiz, vel?

9. Dine naboer har mere end én gang lagt en seddel i din postkasse og bedt dig om at skrige bare lidt mindre, når du ser gyserfilm. Du svarer selvfølgelig ved at hænge en seddel op i opgangen med teksten ”Den næste, der chikanerer mig, bliver politianmeldt.”

10. Du er enormt god til at holde dine følelser inde, indtil du EKSPLODERER. ’Det er sguda klart jeg græder, når du beder mig at sætte min tallerken i opvaskemaskinen, dit sviiiin!’

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.