Lindsay Lohan i Mean Girld
Du lægger sikkert øre til lidt af hvert. © Paramount Pictures, M.G. Films, Broadway Video

10 spørgsmål, du ikke skal stille os, der ALDRIG bliver brune om sommeren

Ja, jeg er lige kommet hjem fra ferie, og nej, det var ikke dårligt vejr

3. juli 2020 af Sara Møller Christensen

1. “Er du ikke lige kommet hjem fra ferie?” (sagt med skepsis i stemmen). Og jo tak, det er jeg. Men eftersom jeg ikke brugte min ferie på at få spraytan ligesom Ross fra Venner, har jeg nogenlunde samme farve, som inden jeg tog afsted.

2. “Gør det ondt at være rød? Jeg har faktisk aldrig prøvet det.” Hmm, lad mig se – det føles nogenlunde som en syngende lussing. Skal jeg give dig én?

3. “Skal vi ikke sidde ude i solen og spise frokost?” Medmindre jeg skal være ligeså grillet som den burger, vi spiser, så er det en rigtig dårlig idé...

4. “Hvorfor bruger du ikke selvbruner?” Jamen det kunne jeg da også godt (hvis jeg ellers kunne finde ud af det), men har du tænkt på den obskure mulighed, at jeg måske synes, det er lækkert nok at være bleg?

5. “Har du husket at smøre dig på brystet/skuldrene/næsen?” Det spørger du jo kun om, fordi jeg er ved at blive rød de steder. Og ja, gu fanden har jeg da smurt mig – men åbenbart ikke nok, arghh!

6. “Er det ikke bare et spørgsmål om, at du skal være ude længe nok, før du bliver brun?” Det skulle man tro, men de tre måneder, jeg backpackede i Asien under hedebølgen, fortæller en anden historie. 

7. “Vil du med ud og sejle? Det er så godt vejr.” I know – og netop derfor er der nul procent chance for, at jeg sætter mig på en båd uden mulighed for at komme i skygge.

8. “Er du syg?” Nej, jeg havde bare glemt min makeuppung, efter jeg havde trænet i morges, okay? (Hvilket for øvrigt er en af de dybt ubehagelige ting, der sker for os alle i fitnesscenteret på et eller andet tidspunkt).

9. “Vil du låne min faktor 10?” Det svarer til at spørge, om jeg vil låne din faldskærm, der ikke kan foldes ud.

10. “Er du ikke lige lovlig sart med al den indsmøring?” Medmindre du gider lytte til, at jeg klynker, som om jeg blev brændt levende, og du har tænkt dig at bade mig i aloe vera i aften for at lindre min solskoldning, så tier du stille. Nu.