© iStock

10 tegn på, at du har et problematisk forhold til bland selv-slik

Skovlene, man øser op med, er da lidt små, er de ikke?

17. juni 2016 af Maria Denise Christoffersen

1. Du klikkede ind på denne artikel, fordi billedet gav dig lyst til slik. Mmm, står der ikke noget om, hvordan man får fat i noget bland selv nu?

2. Din største drøm er, at Candy Megastore begynder at bringe ud. Du har allerede udtænkt en app, hvor man selv kan sammensætte posens indhold. Du kommer til at spare så meget tid!

3. Du har mere end én gang blandet slik, når du var fuld. Det virkede som en genial plan lige at tage lidt labre larver og poletter med i byen.

4. Din sidste date var sgu akavet. Da manden blandede for en tier, og din sækfuld saltbomber og skummus bonnede ud til 140,- kroner, gloede han underligt... men den pose endte med at holde længere end jeres forhold!

5. Du går i biografen, fordi du er lækkersulten. Du har allerede set den komedie, som din veninde foreslår (og den var halvringe). Men du tier stille og går med, bare så du kan sidde i mørket og stoppe haribo i dit face.

6. Dine veninder driller dig med, at du har flydende chokolade i blodårene. Og hvad så, de har vel vodka i deres? 

7. Andres børn elsker at besøge dig. De har skam luret, at du ikke er typen med en snoldet slikskuffe – du har et helt slik-SKAB. (Og du er deres helt!)

Læs også: Så mange søde sager får du for 100 kcal

8. Du har slået op med mindst én kæreste, fordi han sagde, at det var usexet at se dig køre chokolade ind i så rå mængder. Seriøst, fuck ham.

9. Du giver dine forældre skylden. Uanset om snoller var forbudt, da du var lille, eller om du bare kunne æde løs, så er du i dag overbevist om, at deres beslutning har resulteret i dit overforbrug. Du er et offer i den her sag!

10. Hver gang, du prøver at skrue ned for dit slikforbrug, ender du med at konstatere, at livet er for kort til at undvære. Derfor er din nye plan nu at købe nogle større bukser. Voilà!