Bland selv-slik
Bland selv-slik er en fantastik opfindelse! © iStock

12 tegn på, at du elsker bland selv-slik lidt mere end de fleste

Skovlene til at øse op med er da lidt små, er de ikke?

20. maj 2022 af Maria Denise Christoffersen, Henny Müller Dahl

1. Du klikkede ind på denne artikel, fordi billedet gav dig lyst til slik. Mmm, det kunne du godt bruge lige nu! 

2. Du er glad for, at din største drøm er blevet til virkelighed, for nu er det (endelig) muligt at bestille bland selv-slik hjem gennem diverse sites. Genialt! For du har selv i flere år gået og udtænkt en app med netop dét koncept. 

3. Du sætter generelt også stor pris på den person, der i tidernes morgen fandt på bland selv-slik, aka. verdens bedste opfindelse. Du ved ikke, hvem det var, men vedkommende er dit idol! 

4. Du har mere end én gang blandet slik, når du var fuld. Det virkede som en genial plan lige at tage lidt labre larver og poletter med i byen.

5. Du er vant til at få undrende blikke fra andre. Som når din veninde beskedent blander for en ti'er, og din sækfuld saltbomber og skumbananer bonner ud til 140 kroner. Men du fortryder intet! 

6. Du synes, at skovlene til at øse op med er liiidt for små. Men det er måske alligevel nok fint, at de har den størrelse, de har... Ellers ville din pose nok ende med at koste 375 kroner. 

7. Du går i biografen, fordi du er lækkersulten. Du har allerede set den komedie, som din veninde foreslår (og den var halvringe). Men du tier stille og går med, bare så du kan sidde i mørket og nyde en god blanding sure orme og vampyrtænder. 

8. Dine veninder driller dig med, at du har flydende chokolade i blodårene. Og hvad så? Igen fortryder du absolut intet! 

9. Andres børn elsker at besøge dig. De har skam luret, at du ikke er typen med en snoldet slikskuffe – du har et helt slik-SKAB. (Og du er deres helt!)

10. Du giver dine forældre skylden. Uanset om snoller var forbudt, da du var lille, eller om du bare kunne æde løs, så er du i dag overbevist om, at deres beslutning har resulteret i dit overforbrug. Du er et offer i den her sag! 

11. Du har altid en god blanding slik med på farten. I handskerummet i bilen. I jakkelommen. Og i tasken. Og i skuffen på kontoret... 

12. Hver gang, du prøver at skrue ned for dit slikforbrug, ender du med at konstatere, at livet er for kort til at undvære det. Basta!