ung mand kører i bil - bilnørd
© iStock

10 ting, alle vi, der er kærester med en bilnørd, kender

Han takker nej til sex på bagsædet – tænk, hvis bilen blev beskidt

11. december 2016 af Maria Denise Christoffersen

1. Første gang du hørte ham omtale sin bil som ‘hende’, troede du, at du hørte forkert. Men den var god nok...

2. Du tør ikke tænke på, hvad der er blevet brugt af penge på den bil i årenes løb. Lydsystem, sæder, lir... det løber op, det skidt.

3. Du har lært ikke at forstyrre, når der kommer Top Gear. (I det mindste kan du kigge lidt på søde Matt Le Blanc imens.)

4. Når I skal have filmaften, foreslår han altid Death Proof, Drive eller The Fast and the Furious 1-2-3-4-5-6-7. ...Mens du efterhånden har svært ved at se, hvorfor I ikke bare kan se Jagten.

5. Man skulle tro, han ville elske tanken om sex i sin øse. Men det gør han faktisk ikke. Tænk, hvis bagsæderne blev snavsede!

6. Når du tjekker søgehistorikken på hans computer for porno, finder du altid ind på den her side.

7. Når dine venner og familie skal købe bil, skriver de ALDRIG under på noget, før de har spurgt din kæreste til råds. Og han elsker at dele ud af sin viden.

8. Begreber som MAF, OEM og EuroNCAP er ikke fremmede for dig længere. Altså, det er ikke fordi, du kan forklare præcis, hvad de betyder, men du har da hørt om dem...

9. Stort set alle jeres kæresterejser har været kør selv-ferier. Og den ultimative drøm er USA-rundturen.

10. Du har accepteret, at manden i dit liv har benzin i blodet – og det er helt okay. Det er endda lidt sejt, nu du tænker over det.


Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.