10 ting, din mor aldrig har sagt... om menstruation

Mor er den bedste i verden – men dét der sagde hun bare ikke!

25. august 2016 af kommerciel redaktion for o.b.

Punchlinen "sagde ingen nogensinde" passer overraskende godt til emnet menstruation. Derfor kommer her vores top 10 over sætninger, som ingens mor nogensinde kan have sagt om menstruation.

Samtidig skal der også lyde en stort tak til alle mødre for at være gode til at afdramatisere en hel naturlig ting – for de kunne nemt have fortalt nogle skrækscenarier om menstruation.

Det er dejligt, at der er mindst én person i verden, der forstår præcis, hvordan du har det, når du får din menstruation. Mor er den bedste i verden... men derfor har vi stadig virkelig ikke lyst til at høre hende sige følgende sætninger.

10 ting om menstruation 
- sagde ingens mor nogensinde

1. Jeg har spurgt din kæreste, om han vil købe tamponer til dig.

2. Jeg har lavet en laaaang opdatering på Facebook om, da du fortalte mig, at du havde fået menstruation første gang – kan du huske, hvor pinligt du synes, det var?

3. Din far synes, mine humørsvingninger er charmerende – faktisk lidt sexede.

4. Du skal bare klemme den menstruations-bums. Hårdt!

5. Vi kvinder får sådan en helt speciel glød, når vi har menstruation.

6. Ja, jeg ville da også ønske, at du aldrig havde fået din menstruation, for jeg er personligt ligeglad med børnebørn.

7. Du skal bare sige til din chef, at du bløder som et vandfald, så du ikke kan komme på arbejde.

8. Bare det var mig, der skulle til at have menstruation helt forfra.

9. Har du hørt om det dér "free bleeding"? Jeg har overvejet at prøve det...

10. Menstruation er en af de dejligste ting ved at være kvinde, mit barn.

Vind et års forbrug af o.b.

Klik ind på obtampons.dk/konkurrence, vælg den værste situation for dig at have menstruation til og deltag i konkurrencen om gode præmier som en middag med veninderne, biografture eller et års forbrug af o.b. – hvilket ikke ville være så dumt, da de kommer med et supernemt indføringshylster og er designet, så de er ekstra sikre mod lækage. Ja tak, for målet må være at minimere tragedien omkring menstruation – derefter grine af alt det, vi ikke kan gøre noget ved.

o.b.'s Compact Applicator-tampon til nænsom og hygiejnisk indføring er udviklet i et kompakt format, så den er praktisk og diskret at anvende. Tamponens snoede kanaler er designet til at lede væsken ind i tamponen, så den yder pålidelig beskyttelse.