10 ting, du ikke skal sige til os, der mener, at Hawaii-pizza er den BEDSTE PIZZA I HELE VERDEN

Haters gonna hate.

11. oktober 2016 af Maria Denise Christoffersen

1. “Ananas har intet at gøre på en pizza!” Men det har dine artiskokker og kødsovs?

2. “Italienerne ville ryste på hovedet af det dér!” Godt. For jeg ryster på hovedet af deres manglende evne til at se det himmelske ved en pizza fyldt med frugt.

3. “Den er alt for sød.” Du er alt for sød. Just kidding. Du er dum.

4. “Hawaii-pizza er kun for piger.” Jæææ, mere til os!

5. “Hawaii-pizza er jo ikke engang fra Hawaii, den er opfundet i Canada.” Og jeg, der gik og troede, at wienerbrød var fra Østrig, og at den her vidunderlige pizza var fløjet ind til mit lokale pizzeria med Honolulu Airlines. Tænk engang.

6. “Varm ananas er ulækker.” Du er ulækker.

7. “Der er vildt mange kalorier i en hawaii-pizza.” Tjaeh... nu har jeg jo ikke hentet junkfood for at tabe mig. Var det mit joggingtøj, der gav dig den idé?

8. “Tomatsovs og ananas passer virkelig dårligt sammen.” Jeg tror nærmere, det er dig og mig, der passer virkelig dårligt sammen. Farvel.

9. “Når din pizza er så hvinende sød, skal du vel ikke have cola til?” Nej da. Jeg skal have ananassodavand. For jeg får ikke ud fra, at du har Malibu rom, så vi kan lave piña colada?

10. “Jeg kunne aldrig være kærester med én, der foretrak pizza med ananas på.” Det er helt okay, jeg er allerede i et forhold... med hawaii-pizza.


Vil du læse flere sjove Woman-artikler, blogindlæg, skønhedsguides og meget, meget mere? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.