Mean Girls | Gretchen Weiners

10 ting, du kender, hvis offentlige toiletter også er din værste fjende

“Når man skal, så skal man,” sagde ingen toiletforskrækket person n.o.g.e.n.s.i.n.d.e

27. marts 2017 af Katrine Vendelbo

1. Din største undren i livet er, hvem der står bag de vidtgabende ‘huller’ under samtlige offentlige toiletters døre. ‘Hvem skal jeg efterlyse og jage vildt for denne mærkværdige opfindelse, som lader lyden vandre frit ud i rummet?’

2. Inden du har lukket døren efter dig, hiver du det første toiletpapir af rullen og omsvøber dørhåndtaget. Næste trin er at fore kummen og sirligt bedække brættet med papir. Du afslutter med ti pift af din medbragte anti-bakterielle spray og håber indeligt, at den har udryddet mindst 99 procent af rummets baktusser. 

3. Inden du placerer din numse på brættet, tjekker du rul-ud-funktionen. Hvis ‘stort skyl’ ikke virker, bliver du muligvis nødt til at campere på toilettet – for evigt.

4. Du er rædselsslagen for, at dit ‘plop’ er højlydt. Og du er sikker på, at du får et øjeblikkeligt hjertestop, hvis din numse skulle svigte dig og efterlade skrækindjagende lydeffekter. 

5. Du går i panik, når du indser, at der ikke er nok toiletpapir til BÅDE at fore kummen og tørre røv med. ‘Shit. Fuuuck. Kan jeg bedst undvære mine sokker eller min cardigan??’ Noget MÅ lade livet – og det skal i hvert fald ikke være din popo, som lider skade!

6. Men din absolut værste frygt er et stoppet toilet, hvor vandet bare bliver ved med at stige og stige‘Mon skam er en reel dødsårsag???’

7. Du forstår dig ikke på toiletter, som har FÆLLES håndklæder, for de tørrer jo aldrig, når flere hundrede mennesker gnubber deres våde fingre i dem. Du vil hellere personligt være skyld i regnskovens udslettelse end komme ud med fugtige, ildelugtende, bakteriebefængte hænder.  

8. Det mest akavede, du kan komme i tanke om, er, hvis du går ud fra toilettet samtidig med andre. “Ja, det var mig, der sked.” 

9. Festivaller er en by i Angola for dig! Kvinder, der sætter sig midt på marken for at tisse, mænd, der pisser op ad hegnet – og toiletter, som ikke ruller ud – giver dig seriøse myrekryb. Alverdens descinficerende spray kan ikke hamle op med dén samling bakterier. Fy-føj!

10. Nogle træner biceps – du træner ringmuskel. “Når man skal, så skal man,” sagde ingen toiletforskrækket person n.o.g.e.n.s.i.n.d.e.

Vil du ikke gå glip af andre sjove lister fra Woman? Så er det her, du skal klikke!