Kvinde er forsinket og kigger på uret
Åh, tiden løber altså bare alt for stærkt for os, der altid kommer for sent. © Getty Images

10 ting, du skal vide, hvis du er venner med os, der ALTID kommer for sent

Vi har virkelig de bedste intentioner... det går bare galt

2. januar 2018 af Maria Denise Christoffersen

1. Det er ikke, fordi vi gerne VIL komme for sent. Vi haster rundt for at nå det, men så sker der altid et eller andet uforudset i sidste øjeblik... som et opkald fra mor eller et virkelig dejligt, varmt bad.

2. Når vi siger: “Lad os mødes klokken 12ish”, er det her, du skal være opmærksom. For ‘ish’ betyder, at vi tager ekstremt let på mødetidspunktet. Sorry, men sådan er det. 

3. Vi foretrækker at se os selv som tidsoptimister. Så lad være med at kalde os sløve. Tak.

4. Det er sjældent vores egen skyld, at vi kommer for sent. Buschaufføren, veninden i telefonen, rød trafikbølge og vejret er de sande skurke her! Vi er blot uskyldige ofre, der gør vores bedste – mod alle odds.

5. Vi er ret misundelige på dig, der godt kan finde ud af at møde op til aftalt tid. Hvordan kan det lade sig gøre?!

6. Vi beundrer dig også for det. Seriøst, hvordan gør du? Vi føler os jo som en kombination af DSB og uregelmæssig menstruation i sammenligning.

7. Du skal altid tage det med et gran salt, hvis vi sms’er noget a la: “Kører nu.” Det betyder, at vi er i gang med at klæde os på, men regner med at indhente de tabte 20 minutter på cykelturen.

8. I det hele taget gør du klogt i selv at trække tolv-femten minutter fra din planlagte ankomsttid. Du kommer stadig til at vente på os, men i det mindste spilder du ikke, hvad der svarer til et afsnit SKAM på at stå og kukkelure.

9. Når vi en sjælden gang dukker op som den første, vil vi gerne roses. Det sker cirka lige så ofte som skudår. Hvorfor er der ingen, der klapper?

10. Du ER altså virkelig vigtig for os. Vi bruger jo hele turen på at tænke på undskyldninger, som vi skal give, fordi vi virkelig er kede af, at du altid står og venter.

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.