Bh
© iStock

11 tidspunkter, hvor det er mega irriterende at have bh på

“For fanden Jonas, det er ikke en rubiksterning. Få nu den bh af!”

14. juni 2017 af Katrine Vendelbo

1. Når du ligger ned, og bh'en gaber. Hvorfor skal I absolut flygte til de fjerneste egne i verden, selv når I er spærret inde?!

2. Når du er på jagt efter en ny (pænere) bh. Du indser hurtigt, at bh'ens grimhed stiger proportionelt med bh'ens komfort. Men så kan du jo gemme dem, til du er 70. Win-win...

3. Når undertøjsekspedienten tror, hun er klogere end dig. “Hvad mener du med, at den udvider sig? Næ næ fru Lone, den skal sateme ikke stramme så meget, når mine bryster i forvejen higer efter ilt!”

4. Når din nye bh har udvidet sig – præcis som undertøjsekspedienten sagde. Nå men så må jeg jo bare leve af McD de næste par uger, indtil skålen bliver fyldt ud...

5. Når du vil have sex, og fyren fumler med at åbne den. “For fanden Jonas, det er ikke en rubiksterning. Få den nu af!”  

6. Når Tante Rød er på besøg. Ja, når nu underlivet lider, giver det da mest mening, at brystvorterne også skal opleve en nærdødsoplevelse, hver gang bh'en støder imod dem. Tak, du rare opfinder af menstruation!

7. Når du er på job og er tvunget til at gemme dine nipples væk. Note til dig selv: Få tilføjet “Krav om frihed til baps og nutte” i arbejdskontrakt.

8. Når metalbøjlen stikker ud og skærer dig i hjertet. Altså ikke på jeg-er-løbet-tør-for-marabou-måden – men bogstaveligt talt SKÆRER dig!

9. Når stropperne hele tiden falder ned, og du kæmper for at holde dem oppe. Jeg vil ikke engang ha' dig, og alligevel skal jeg kæmpe for at holde dig tæt på – er du en mand i forklædning?!

10. Når du sveder. Og sveden samler sig lige i mellem brysterne, hvor din bh strammer allermest. Og du kan lugte din bh resten af dagen #MUMS

11. Når du ikke har bh på, men det stadig føles, som om du har, fordi den har efterladt dybe mærker i huden. ‘Jeg vil gerne være 12 år igen og være frataget at bære bh, tak.’ Løøøgn! Så fedt var det sgu heller ikke at være fanget i en forvirret pubertetskrop...

Vil du ikke gå glip af andre sjove lister fra Woman? Så er det her, du skal klikke!