Fest
© iStock

11 ting, du genkender, hvis du gik i byen, før du fyldte 18 år

At smugle stoffer ud af Thailand må være vand ved siden af at stå i den diskoteks-kø!

1. juni 2016 af Sara Møller Christensen

1. Følelsen af stress, der var på niveau med en undercover-agents, når du stod i køen foran lokaldiskoteket – iført en andens briller, fordi du skulle vise det kørekort, du havde lånt af en brillebærende, myndig ven.

2. Angsten for, at du som den eneste ville blive afvist i døren, fordi de andre var fyldt 18. Damn you, fødselsdag sidst på året!

3. Hvilke folder du skulle lægge ansigtet i for at se voksen ud, mens du bestilte tre isbjørne og ti Hot N'Sweet i baren. Ville en person over 18 se meget seriøs ud eller bare have det totalt sjovt?

4. Håbet om, at det nussede og flækkede sygesikringsbevis, som du havde fundet bag et skab på gymmnasiet, og som tydeligvis tilhørte en person af det andet køn, var tilstrækkeligt som ID. Jeg hedder altså Morten!
  
5. Hvor usandsynligt fuld du blev af at bunde en halvandenlitersflaske med Bacardi Lemon og Sprite på 10 minutter i busken bagved diskoet. Men det var ganske enkelt en nødvendighed, for hvad hvis du ikke kunne købe noget, når du kom ind?


6. De mange timers terpning, hvor du og din veninde quizzede hinanden i de sygesikringsbeviser, I havde lånt af jeres ældre kusiner. Hvem vidste, om dørmanden kunne finde på at spørge om telefonnummeret til ens læge?


7. De meget hurtige små skridt, du tog helt op i hælene på personen foran dig i køen for at slippe forbi det punkt, hvor dørmanden kunne bede om ID. Diskret. Virkelig diskret.

8. Den bristefærdige følelse af stolthed, når du slap ind. Du skulle virkelig lægge bånd på dig selv for ikke at løbe. Freeeedom!  

9. Den lynhurtige løgn, du slyngede ud med et straight face, når en virkelig pæn og meget voksen universitetsfyr i baren spurgte, hvor gammel du var. Tænk, hvis man kunne score en ældre, rig fyr, ligesom da Brenda scorede Stuart. Han skulle selvfølgelig bare være sødere.

10. Den rendyrkede lykkefølelse, da du fyldte 18 år og endelig kunne stå helt nonchalant i køen. Bartenderne kiggede godt nok lidt mærkeligt, da du bad om at få en flaske gratis champagne på din 18 års-fødselsdag, eftersom du var kommet der i to år. 

11. Skuffelsen over, at dørmændene stoppede med at spørge efter ID i det øjeblik, du fik ét. 


Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Du vil (garanteret) også kunne lide