Miranda, Samantha, Charlotte og Carrie fra Sex and the City i sort tøj
Vores yndlingskvinder er altså også ret glade for det sorte tøj.© Darren Star Productions, Home Box Office, Sex and the City Productions

11 ting, du ikke skal sige til kvinder, der foretrækker sort tøj

Hvis du ikke tier stille, så forhekser vi dig. Alle vi sortklædte tror jo nemlig på Satan

1. oktober 2015 af Sara Møller Christensen

1. “Du ligner en, der er på vej til begravelse.” Ja, og hvis du ikke passer på, bliver det din.

2. “Du kunne se så flot ud i farver. Hvorfor prøver du ikke pink?” Fordi jeg ikke kan lide pink. Og synes du da ikke, jeg ser flot ud i sort?

3. “Bliver det aldrig kedeligt altid at gå i sort?” Nej, for nu afhænger mit livs morsomhedsgrad ikke udelukkende af, hvad jeg har på. Vi sortklædte kan også grine.

4. “Jeg forstår det ikke. Du kan jo sagtens bære andre farver!” Tak. Men nu har jeg altså primært lyst til at ‘bære’ sort.

5. “Er du sådan lidt goth?” Hvis du med goth mener, at jeg godt kan lide sort tøj, så ja. Derudover er jeg faktisk ikke helt sikker på, hvad goth betyder. Er det sådan noget med Satan? I så fald nej.

6. “Er du deprimeret?” Ja, og nu prøver jeg at få verden til at få øjnene op for mit tungsind ved at klæde mig trist på. Det ved alle, der har gået på psykologstudiet da!

7. “Du ser godt nok bleg ud.” Det er sjovt, du siger det, for jeg ER faktisk ret bleg. Men det tror jeg stadig, jeg ville være, hvis jeg tog orange på.

8. “Kan du overhovedet kende forskel på alt dit tøj?” Det er ligesom at spørge en mor til tvillinger, om hun kan kende forskel på sine børn. Svaret er altid ja!

9. “Er det, fordi du er ked af din krop?” Nej. Bare nej.

10. “Det ligner lidt, at du altid har det samme på.” Vi to skal ikke snakke sammen mere, før du får A) Briller eller B) Modesans.

11. “Har du så også tænkt dig at have en sort kjole på til dit bryllup?” Nu du siger det, så lyder det faktisk ikke som nogen dum idé.

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.