kvinde bager
© Getty Images

11 ting, du kender, hvis du elsker at bage og selv mener, at du fortjener en plads i Bagedysten

Du og Timm Vladimir ville jo blive herregode venner

7. oktober 2020 af Maria Denise Christoffersen

1. Når du ser Den Store Bagedyst, er købekage IKKE en mulighed. Du holder dagen fri, så du kan bruge hele dagen på at lave den syge sukkerbombe, der skal serveres i det sekund, Timm Vladimir siger: “Velkommen. Til Den store bagedyst!”

2. Du bruger stort set hele udsendelsen på at kritisere deltagernes præstationer. “Nej, nej, nej, den mousse har jo slet ikke sat sig!”

3. Du griner måske endda lidt hånligt, når de ikke når i mål til tiden og må aflevere halvfærdige kager.

4. Du lytter smigret til din familie, når de siger, at DU burde stille op i Bagedysten. Inderst inde ved du, at du ville være en stjerne i det program!

5. Du ville for eksempel altid vinde den hemmelige udfordring. Selvfølgelig.

6. Og dine kager ville være færdige LÆNGE før deadline. Du fatter ikke, hvorfor folk altid styrter sådan rundt. Du ville personligt planlægge tiden bedre!

7. Du VED bare, at Timm Vladimir ville elske din humor og personlighed. “Iih, Timm, mener du virkelig, at jeg er som den søster, du aldrig har haft?”

8. Du skrev en rasende facebook-opdatering, da deltagerne i et afsnit brugte købe-fondant. ‘Jeg siger det bare, men den dåbskage jeg lavede til min svogers søn var jo flere ligaer over det amatørgejl. Det mener hele min familie også! *Føler sig forarget*’

9. Du ejer samtlige kogebøger, som de tidligere vindere af programmet har udgivet. Og du drømmer om, hvordan din egen skal se ud, når du selv en dag vinder. 

10. Din fremtidsdrøm er faktisk at overtage en dommertjans. Du ville få alle de fremtidige amatørbagere til at ryste i vandbakkelserne, så skrap ville du være!

11. Alle de dagdrømme gør dig til sidst lækkersulten, så du skynder dig ud efter en købekage... men du siger det ikke til nogen.

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.