11 ting, du skal vide om os, der ikke kunne drømme om at vise os uden makeup

At se os UDEN er mere eksklusivt end at blive inviteret til kongeligt bryllup. På et skudår. Med Ryan Gosling som date

27. oktober 2016 af Maria Denise Christoffersen

1. Det er ikke fordi, vi ikke synes, vi er pæne uden. Vi synes bare, vi er pænere med. 

2. Vi ryster på hovedet, når mænd siger: “Kvinder er smukkere uden makeup!” Det er jo præcis de samme mænd, som tror, at vi er helt naturel de dage, hvor vi kun har concealer og ét lag mascara på (og som spørger, om vi er syge, når de faktisk ser os uden makeup!).

3. Konceptet ‘at være ude af døren på 2 minutter’ findes simpelthen ikke i vores verden. Vi har brug for mindst 20 minutter. Og det er kun, hvis jorden er ved at gå under eller den slags.

4. For os er makeup lige så naturlig en del af vores udseende, som en BH eller velsiddende jeans er for andre. Hvorfor gå uden, hvis du føler, at du er pænere med?

5. At få lov at se os uden makeup er en mere eksklusiv oplevelse end at blive inviteret til kongeligt bryllup. På et skudår. Med Ryan Gosling som date.

6. Skal vi vælge mellem at prioritere outfit eller makeup, går vi gerne i joggingtøj. Med et lækkert fjæs kan alt jo gå. Det omvendte er ikke tilfældet.

7. Vi skal VIRKELIG være forelsket i en mand, før han får lov at se os med helt nøgent ansigt. Det er meget mere grænseoverskridende end at smide tøjet.

8. Nej, vi får ikke dårlig hud af altid at have makeup på! Faktisk bruger mange makeuppen til at camouflere dårlig hud, som de har af andre årsager. Så gå hjem, parabene-typer!

9. Vores venner går ud fra, at vi kan svare på alle deres mærkelige spørgsmål om contouring, primere og CC-cream.

10. ...Og selvfølgelig kan vi det! Bare sig til, vi hjælper gerne.

11. Vil du vide, om du er en af vores vigtigste mennesker? Så spørg dig selv, om du har set os uden makeup. Dét er nemlig en meget større kærlighedserklæring end ordene: “Jeg elsker dig.

Vil du have flere artikler om makeup og sjove, genkendelige lister i din indbakke? Så tilmeld dig nyhedsbrevet!

Du vil (garanteret) også kunne lide