kvinde med krøller
Elsk dine krøller ligesom Carrie i Sex & The City. © Darren Star Productions, Home Box Office (HBO), Sex and the City Productions

12 grunde til, at det er for fedt at have krøller

Krøller eller... flere krøller – vi elsker vores hår!

19. august 2015 af Sara Møller Christensen

1. Dit hår er aldrig fladt. Du er en af de få, der slipper for hår-folkesygdom nummer 1 i Skandinavien: Fint og fladt hår. Ikke, at der er noget galt med det, men du sparer altså en del penge på volumenspray.

2. Du er let at få øje på i mængden. Det er altid dit hår, veninderne styrer efter, når I skal finde hinanden på festivalen.

3. Der er utallige stylingmuligheder. Du kan sætte det op på et utal af måder, det ser fint ud med både hårbånd og spænder, og selv når det bare hænger, ser det ikke kedeligt ud. 

4. Det ser mindre fedtet ud end glat hår. Du kan let skjule en misset hårvask. Tak, krøller!


5. Der findes ikke et kikset permanent-billede af dig fra 90'erne. For du behøvede nemlig aldrig permanente dit hår, ha!

6. Du kan snildt sove en nat på det uden at gøre noget ved det morgenen efter. Ser det uglet ud? Selvfølgelig gør det det. Du har jo krøller!

7. Det er let at skjule hårnåle, når du sætter det op. Medmindre du insisterer på at bruge nogle i neon, er de ligeså usynlige i dit hår som et sandkorn i Sahara... eller noget.

8. Spidserne kan godt være slidte, uden nogen opdager det. De krøller alligevel op og forsvinder i mængden. 

9. Du behøver aldrig børste det. Alle ved, hvor kedeligt det er at rede hår – og hvor dyre sådan nogle børster er!

10. Andre folk er ret misundelige på dit hår. Tænk på det, næste gang du kigger længselsfuldt på din venindes glatte lokker. 

11. Du behøver ikke style det i timevis for at få en frisure. Du har allerede en frisure. Den kaldes krøller, og den er rimelig awesome.

12. Det gør dig unik. Du har sådan en frisure, som folk husker. Er du kendt som ‘hende med krøllerne’. Tillykke – hun er ret sej!

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.