Søndag på sofaen

12 grunde til, at det faktisk er fedt at være single om søndagen

Du har kun latter til overs for udtryk som ‘at få noget ud af dagen’ og ‘gøre sig umage for hinandens skyld’

27. november 2016 af Sara Møller Christensen

1. Der er ingen, der vækker dig. Ahhh, at sove, til man vågner (hvilket vil sige 11 timer).

2. Du har sengen helt for dig selv. Og ja, det gælder også resten af dagen, hvor den også er en smule i brug. Bare en smule...

3. Du behøver ikke tage tøj på, hvis du ikke gider. Og oddsene er, at det gider du ikke.

4. Du behøver heller ikke børste tænder, hvis du ikke gider. Og oddsene er, at det gider du først, når der begynde at gro plys på dem efter alt det bland selv-slik, du har spist.

5. Generelt er der ikke noget, der hedder ‘at gøre sig umage for hinandens skyld’. Du gør dig højst lidt umage for pizzamandens skyld.

6. Du kan være komplet dig selv. Det siger de selvfølgelig også, at man kan sammen med den helt rigtige kæreste, men sååååå mange af dine optagede veninder er der heller ikke, der ejer en heldragt.

7. Du skal ikke dele fjernbetjeningen med nogen. Hej, The Notebook (eller lignende tøsefilm på Netflix).

8. Og du skal ikke skamme dig over, hvor mange afsnit du egentlig kan se i træk. ‘En enkelt sæson? Tsk! Tror du, jeg er rookie?’

9. Du bestemmer helt selv, hvad du vil spise. Og ja, nogle gange er et køleskab bedre end en kæreste. Især når det indeholder disse madvarer, som vi (næsten) kun spiser om søndagen.

10. Du skal ikke forholde dig til andre mennesker, medmindre du har lyst. Nogle gange er andre mennesker bare so last season.

11. Hvis du får lyst til at tude lidt til tv'et (for det sker jo, når vi har tømmermænd), så kan du bare give los. Må vi anbefale disse tudeøjeblikke fra Grey's Anatomy?

12. Du behøver ikke ‘få noget ud af dagen’ ved at gøre rent, træne eller noget andet fornuftigt. Du har holdt dig selv i live en hel dag, og det er arbejdsindsats nok til dig! 

Læs mere fra samme kategori