kvinde med briller
Det værste er, når det regner...© Getty Images

12 problemer, kun kvinder med briller forstår

Når andre gerne “liiiige vil prøve” dem...

18. april 2022 af Maria Denise Christoffersen

1. Når folk siger, at du er MEGET smukkere uden. Tak for komplimentet, men jeg er ikke hende der fra She's All That-filmen, som du bare kan give en makeover! 

2. Når det regner udenfor... og du ikke kan se en døjt af, hvor du cykler! I det mindste har du en undskyldning for at køre over for rødt. 

3. Når du råsnaver en anden person, som også har briller. Det er bare så sexet, når plastikstellene klikker og klakker mod hinanden!

4. Når andre gerne “liiiige vil prøve” dem... og griner helt vildt, fordi de selv synes, de ser TOTALT latterlige ud med briller. Dine briller. Også kendt som en stor del af dit daglige udseende! Nå, men så fuck-fuck da!

5. Når du skal op og tisse om natten... og tror, at du lige kan liste ud på badeværelset uden briller. Din tå betaler som sædvanligt prisen for dén optimisme! 

6. Når andre går ud fra, at du er en nørd. Du behøver ikke være spor god til matematik, bare fordi du er svagtsynet. Og hvad er det med ordet “brilleabe”, som bare ikke vil forsvinde, selvom det er LÆNGE siden, du gik ud af folkeskolen? Måske er det semi-kærligt ment, men alligevel: Aaaaarrrrgh!

7. Når du skal i biografen og se en 3D-film. Briller af pap eller plastik udenpå dit hverdagspar funker kun, indtil du begynder at kaste popcorn i gabet eller at rode i din pose med bland selv slik. For så bliver det pludselig svært at kigge ned! Næste gang tager du altså en rulle tape med – klog af skade!

8. Når nogen tager et billede med blitz... og det ser ud, som om du ikke har nogen øjne – bare to hvide huller midt i kraniet.

9. Dine solbriller med styrke er fantastiske! Indtil du tager hjemmefra og glemmer dine rigtige briller. Du opdager det først senere på dagen, når du går indendørs, og alle tror, at du er for kendt til det her sted!

10. Når du åbner ovnen. Og ikke aner, om de pomfritter er færdige, fordi dine briller dugger mere til end bilruden i Titanics lastrum. 

11. Når andre går med briller af mode-årsager... og bærer dem meget flottere end dig. Snyd! Damn you, vinduesglas.

12. Når du skal lægge make-up... og kun kan se cirka halvdelen af, hvad du selv laver.