Smuk kvinde med mange tatoveringer
Åh, vi er så trætte af disse spørgsmål!© Pexels: Carlos Luna

12 spørgsmål, kvinder med tatoveringer er ret trætte af at høre på

“Er du ikke bange for, du fortryder det?”

28. februar 2023 af Sara Møller Christensen

1. “Frygter du ikke lidt den dag, hvor din hud bliver helt slap og rynket?” Jo, men gør du ikke også det?

2. “Hvad gør du, når du skal til jobsamtale?” Jeg svarer på spørgsmålene, så godt jeg kan. Er der da en anden smartere måde at gøre det på, som jeg ikke kender?

3. “Synes du, jeg skal få en?” Det er omtrent lige så umuligt for mig at vurdere, som hvis du spurgte, om jeg syntes, du skulle blive sammen med din kæreste. Uanset hvad jeg siger, er der en sandsynlighed for, at du fortryder, og det valg vil jeg ikke bære for dig.

4. “Er du ikke bange for, hvad dine børn vil synes om den?” Nej, jeg bekymrer mig sjovt nok mere om, om de synes, jeg er en god, kærlig og støttende mor.

5. “Er du ikke bange for, at du kommer til at fortryde det?” Det er jeg simpelthen så glad for, du spørger om, for det har jeg ikke skænket en eneste tanke, inden jeg fik den lavet (og det er ikke nok, at min mor har spurgt mig 17 gange).

6. “Hvad betyder den?” Helt fint, når det kommer fra en ven, men lidt grænseoverskridende, når det kommer fra en fremmed.

7. “Dater du så kun personer med tatoveringer?” Ja, for det er jo nemlig den eneste faktor, der viser, om vi har noget til fælles.

8. “Har du tænkt på, hvordan den vil se ud sammen med din brudekjole?” Yes, og jeg er ret sikker på, jeg vil synes, den er lige så flot på min bryllupsdag, som jeg synes, den er alle andre dage.

9. “Har du andre tatoveringer, som jeg ikke kan se?” Udtalt af creepy mand i bar – og nej, hvadenten jeg har andre eller ej, kommer du i hvert fald ikke til at se dem!

10. “Er du ikke bange for, den bliver umoderne?” Den er blevet en fast del af mig – lidt ligesom fregner eller modersmærker, og jeg går jo heller ikke og frygter, at de går af mode.

11. “Skræmmer den ikke mange dates væk?” I så fald er det alligevel ikke nogle, jeg har lyst til at date.

12. “Ved du godt, hvor ondt det gør at få den fjernet?” Så er det jo heldigt, jeg har tænkt mig at beholde den.