Paradise Hotel parceremoni
Bare rolig, du er ikke den eneste, som er afhængig af reality.© Modern Times Group MTG Limited

12 tegn på, at du er en lillebitte smule afhængig af reality-tv

Du kender Familien fra Bryggen bedre end din egen familie

7. april 2016 af Sara Møller Christensen

1. Du vil helst ikke lægge aftaler den aften, hvor dit yndlingsprogram bliver sendt. Hvilket er ekstra problematisk, hvis dit yndlingsprogram er Paradise Hotel. Hej-hej sociale liv de næste par måneder!

2. Hvis nogen spørger, hvor meget reality-tv du ser, er du ikke helt sandfærdig. Jo, du har da vist set det der De unge mødre en gang eller to. I virkeligheden er du på fornavn med alle mødrene OG deres børn OG deres viceværter.

3. Serier på Netflix gør det ikke rigtigt for dig. Nej, du – så hellere en gammel sæson af Luksusfælden eller For lækker til love!

4. Når den danske udgave af dit yndlingsprogram slutter, leder du desperat efter en international. Du kan godt anbefale det norske Paradise Hotel eller det amerikanske Gift ved første blik.

5. For dig er reality-deltagerne rigtige kendisser. Du ville blive komplet starstruck og gøre noget pinligt a la disse læsere, hvis du mødte Linse, Geggo – eller Jytte!

6. Men i virkeligheden er de ikke bare kendisser – de er personer, du føler, du kender. Og det gør du vel egentlig også, eftersom du har overværet alt fra fødsler til sex i swimmingpools.

Gift ved første blik
Du er sikkert ikke kun vild med den danske version af Gift ved første blik.© Danmarks Radio

7. Du får det simpelthen så dejligt af at se reality-tv. Både fordi det er sjovt, men også lidt (okay, meget) fordi du selv føler dig så pokkers tjekket, når du sammenligner dit liv med deres.

8. Du bestemmer dig tit for, at nu er det slut. I år VILLE du simpelthen ikke følge med i Paradise Hotel. Men så kom du “tilfældigvis” til at slå over på kanalen efter klokken 22, og når du først er fanget ind, ved alle, at det er en fysisk umulighed at stoppe.

9. Du kender alle de nye produkter, de viser i reklamerne – inklusiv, hvem der sponsorerer de enkelte programmer. Det går først op for dig, at det er unormalt, når du spørger veninderne, om de ikke også synes, den nye multihakker fra OBH er smart, og de ikke aner, hvad du snakker om.

10. Du kan bedst lide at se det lidt i smug. Det føles lidt som at spise Nutella direkte fra krukken, når ingen kigger. Mmmm...

11. Men når du så møder en åndsfælle, er du helt oppe at køre. I kan bruge minimum en halv time på at vende et afsnit, der varer en time.

12. Du kan godt få lidt dårlig samvittighed, når du tæller op, hvor mange timer af dit liv du har brugt på at se Singleliv. Men så på den anden side – det er jo ikke, fordi du i stedet ville have brugt dem på at gøre rent. Du ville nok bare have set Venner i stedet.

Vil du holdes opdateret på seneste nyt om film og serier? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Du vil (garanteret) også kunne lide