Kvinde med gasmaske på
© iStock

12 ting, du kender, hvis du har et liiidt stramt forhold til bakterier

Gasmaske og voksenflyverdragt er dit bedste bud i kampen mod baktusser!

7. juni 2017 af Katrine Vendelbo

1. Offentlige toiletter er din værste fjende. ‘Hvorfor er den diskrete voksenble ikke opfundet endnu!?!’

2. Du elsker hunde, men altså ikke nok til at dele mundvand med dem. Og da du fandt ud af, at Zac Efron havde snavet med en hund, forsvandt al saft og kraft fra dit (ellers dryppende) underliv. 

3. Når du ankommer til feriehotellet, rengør du værelset som det første. Med dine medbragte Cillit Bang-flasker. Også selvom du møder rengøringsdamen på vej ind. Du ved jo ikke, hvor hendes fingre sidst har været...

4. Du giver kun blowjobs, hvis du har set fyren vaske sin diller. Egentlig vil du helst selv vaske den... barbere den... og tørre den. Med et rent håndklæde, selvfølgelig!

5. Du har aldrig helt forstået princippet med snobrød. Så jeg skal putte dej på en beskidt gren, brænde den af på et bål og stoppe det ind i munden? Og hvorfor er det så lige, at børn får at vide, at de ikke må spise bussemænd?!

6. Du finder gang på gang ud af, at du er en seriøst god sprinterSå snart folk nyser i en radius af 5 meter fra dig, er du over alle bjerge (indsæt selv tornado-emoji).

7. Du deler aldrig glas med nogen. Måske lige med din kæreste, men det er også kun, fordi du i forvejen bombarderes med hans mundbakterier på daglig basis.

8. Det er ikke ualmindeligt, at du har et par hvide snavs-afslørende handsker med i tasken. Hellere ligne en dårlig udgave af Mickey Mouse end blive inficeret med fnat eller prutbakterier.

9. Du er SÅ glad for, at du ikke bor i USA, hvor de skal drikke af vandfontæner i skolen. ‘Tis du mig hellere i munden med din (sterile) morgenurin, Thomas!’

10. Du forstår dig ikke på folk, som dobbelt-dypper sine chips, så dippen ender med at bestå af 80 procent mundsavl og 20 procent creme fraiche. I burde hedde ‘AD’ til mellemnavn!

11. Roskilde Festival og Smukfest er en by i Angola for dig! Tis, bæ og toiletter, som ikke skyller ud... Det burde hedde Vammelfest! Eller Helvede på Jord.

12. Du prøver stadig at regne ud, hvordan du undgår at komme i kontakt med bakterier i bus og metro. Gasmaske og voksenflyverdragt er dit bedste bud indtil videre. 

Vil du ikke gå glip af flere sjove lister, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.