Notesbog | Twilight | kuglepen
© Woman

12 ting, du kender, hvis du også mentalt datede en kendt, da du var teenager

Dit værelse var tapetseret med din kommende mand – fra gulv til loft

22. marts 2018 af Amalie Kjær Boel

1. Du farvede endda dit hår for at ligne hans kæreste. Du kunne endda blive hyret som hendes stunt double – så meget lignede du hende, og det var jo helt tilfældigt...

2. Dit værelse var tapetseret med ham. Du forstod aldrig, at dine veninder altid var skræmte, når I var hos dig... 

3. Du skrev hans efternavn på alle dine notesbøger. Og måske ændrede du endda dit brugernavn på Arto til hans efternavn. 

Zac Efron penalhus
© Byrd: @ulv88

4. Du tog alle de steder hen, hvor han var eller havde været. Alle dine veninder kaldte dig for lidt af en stalker, men næ nej, du var bare dedikeret og overvejede stærkt at blive guide takket være din ‘kæreste’.

5. Du ændrede dine interesser til hans. Lige pludselig var din yndlingsfilm ikke længere Legally Blonde men derimod Terminator.

6. Du skrev breve til ham. Og mange af slagsen! Du sidder sikkert i dag og spekulerer over, om han nogensinde fik dem?

7. Du kunne alle hans sange eller film udenad. Og du håber stadig den dag i dag, at din veninde på et tidspunkt ringer til dig fra Hvem vil være millionær-stolen og beder om din hjælp – for du ved stadig alt.

8. Du ændrede din civilstatus på Facebook, Arto og MySpace til ‘kompliceret’. Alle skulle vide, at du datede ham, også selvom det måske virkede en smule desperat. 

9. Du deltog aktivt i alle konkurrencer for at se eller møde ham. Du sad klistret til Boogie på DR hver fredag, for du var sikker på, at ‘din kæreste’ var med i ugens Boogie liste – og ellers sendte du en SMS ind og ønskede en sang med your one true love

10. Du sad klistret til YouTube for at se det nyeste interview med ham. Det var endda lige før, at du snakkede til skærmen, så besat var du, når ‘din kæreste’ (eller din kendismand) sagde noget!

11. Du kyssede din yndlingsplakat med ham godnat hver aften. Hvis du ikke kunne få ham til at ligge ved siden af dig i virkeligheden, så blev du nødt til at gøre det næstbedste – kysse plakaten af ham godnat, så den blev helt fedtet til...

12. Du tog billeder sammen med ham. Godt nok plakat-versionen af ham! Men du printede det selvfølgelig stadig ud ud og satte det i familiealbummet. 

Robert Pattinson | Twilight | Selfie
© Privat

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Du vil (garanteret) også kunne lide