12 ting, du skal vide, hvis du dater en kvinde med kurver

Spørg lige, før du laver motorbåden, okay?

26. oktober 2015 af Sara Møller Christensen

1. Vi synes ikke, der er noget erotisk ved at blive kaldt erotisk buttede. Der findes ikke en matematisk regel om, at ét positivt ord opvejer ét negativt, din erotisk ubegavede mand.

 

2. Vi tager det som en kompliment, hvis du engang imellem kommer til at tale til vores bryster – men en fornærmelse, hvis du gør det hele tiden.

 

3. Apropros bryster, så spørg, inden du laver ‘motorbåden’. Store bryster er ikke et legetøj!

4. Et lille nap i kærlighedshåndtaget har aldrig været frækt. Seriøst, hvorfor gør mænd det?

 

5. Vi elsker til gengæld, når du rører ved vores krop, som om du ikke kan få nok af den. Bedste forspil ever!

 

6. Hvis du vil give os lingeri i julegave, så tjek for guds skyld størrelsen. En for lille bh og for store trusser har bare aldrig været nogen fed gave...

7. Vi elsker de præcis samme komplimenter som alle andre kvinder. A la ‘Du er lækker, sexet, sjov’ osv. Du kan altså godt gemme ‘Hvis der er mere at holde om, er der mere at holde af’ til en anden god gang.

 

8. Der er tøj, som du simpelthen ikke får os til at gå i, uanset hvor frækt du synes, det er. Vi ved godt, hvilke ting der klæder vores kropsfacon – og mavebluser er ikke en af dem!

 

9. Vi kan godt være lidt selvbevidste de første gange, vi er nøgne sammen med digMen det betyder ikke, at vi generelt er usikre eller ikke elsker vores krop. Vi skal bare lige føle os helt trygge, okay?

10. Vi er ikke interesserede i din holdning til vores snackforbrugDu gider jo heller ikke høre os kommentere på, hvor mange øl du har drukket, og om du mon har godt af det.

 

11. Det er med vores former, som det er med vores familie. Det kan godt være, vi selv siger noget negativt om dem engang imellem, men det betyder ikke, at du må.

 

12. Jo mere du elsker vores kurver, jo mere holder vi også selv af dem. Desuden er der noget, der tyder på, at kurvede kvinder får mest sex, så deeeet...