12 ting, du skal vide, hvis du er i et forhold med en kvinde, der også er i et forhold med chokolade

Bare rolig, der er plads til jer begge i vores liv!

1. september 2016 af Sara Møller Christensen

1. Chokolade er ikke bare chokolade. Så når vi siger, at vi gerne vil bede om en plade Marabou med Daim fra kiosken, vil vi være meget lidt venligt stemt, hvis du kommer hjem med en Guldbar med Knas.

2. Vi tror fuldt og fast på alle positive ‘videnskabelige’ facts, der offentliggøres om chokolade. Vi er altid på jagt efter en god undskyldning for at spise mere, så vi er lykkelige, hvis vi læser, det giver flere og bedre orgasmer, eller at det får græsset til at gro hurtigere i haven.

3. Hvis du siger, vi skal have fondue, så har det bare af at være med chokolade!  

4. Hvis du ser en brun plet på vores bukser eller sofaen, så vær helt rolig. Det er med 110 % sikkerhed chokolade.

5. Vi er ligeglade med, hvad du siger – Choco Pops ER morgenmad! Vi kan da godt putte det ovenpå skyr, hvis det gør dig glad.

6. Vi hader sætningen: “Hellere ét stykke lækkert kvalitetschokolade end en hel plade af noget tilfældigt supermarkeds-chokolade.” Hvem er disse mennesker, og hvorfor ved de ikke, hvad der er godt i livet?

7. Du skal ikke købe en pakke pålægschokolade til køleskabet, hvis du ikke kan tåle, den er væk, efter vi har været alene hjemme. Det smager jo perfekt sammen med de bedste serier på Netflix.

8. Fyldte chokolader er både vores sødeste drøm og vores værste mareridt. Giv os endelig en kasse, men vær forberedt på, at vi går til opgaven med samme seriøsitet, som var det russisk roulette.

9. Der er ikke nogen rigtige eller forkerte tidspunkter at spise chokolade på. Det kan være kl. 9 om morgenen eller kl. 23 om aftenen, og vi vil ikke dømmes for nogen af delene!

10. Hvis vi er i kiosken sammen, og jeg vælger en plade chokolade, mens du hellere vil have chips og cola, så kan du ikke pludselig bare smage en halv plade, når vi kommer hjem. HVAD TÆNKER DU PÅ?!?

11. Ost er ikke dessert. Det er en mellemret, vi spiser, før vi skal have noget med chokolade. Okay?

12. Vi har det med chokolade, som små børn har det med ketchup: Det passer til alt, og vi bliver sure, hvis vi ikke får det. Så er du advaret!