© Warner Bros.

12 ting, kun alle os, som altid kommer for sent, forstår

Hvordan blev klokken så meget?

11. juli 2020 af Marianne Fischer

1. Dine veninder giver dig altid et tidligere mødetidspunkt. Og det er den perfekte løsning for alle, for så skal de kun vente ti minutter på, du dukker op.

2. Du bliver kun langsommere af at skynde dig. Hvis du har travlt med at komme ud ad døren, ender det altid med, at du må vende om. Du har jo ingen erindring om det sidste kvarter i din lejlighed. Slukkede du vandhanen? Lod du glattejernet ligge tændt ovenpå dine papirer? Og låste du overhovedet døren?

3. Det er de andres skyld. Faktisk er det slet ikke din skyld, at du altid er lidt forsinket. Du har jo ikke en chance, når der altid er vejarbejde på din vej, og alle trafiklysene bliver røde, så snart du skal køre over. Og burde gamle damer overhovedet færdes i trafikken?

4. Det er ikke sjovt. Du kan slet ikke se det morsomme, når andre begynder at lave sjov med, at du ikke er sååå punktlig. Du har mest lyst til at bede dem holde deres mund… hvis bare de ikke havde så meget ret.

5. Du har ikke flere undskyldninger tilbage. Det er begrænset, hvor mange gange, du kan blive jagtet af et arrigt vildsvin, få stjålet din taske eller blive inviteret til eksklusiv privatfest på en tagterrasse med fri bar på en mandag aften.

6. …’Fashionably late’ er også brugt ti gange for meget. Selvom du stadig prøver en gang imellem. 

7. Du har bare gode manerer. Ifølge Emma Gad er det faktisk høfligt at komme 15 min. for sent, for så får værten tid til at fjerne det sidste skrald og krummer fra bordet. Du er så betænksom.

8. Du er ikke uhøflig. Altså, du kommer ikke for sent til vigtige ting som begravelser og bryllupper… I hvert fald kun meget lidt for sent.

9. Hastværk er… hårdt. ’Hellere sen og velduftende end svedig og punktlig’ er dit motto. Du nægter at løbe efter bussen, for der kommer intet godt ud af, at du dukker svedig op. Medmindre I alligevel mødes til træning, men helt ærligt, hvor tit sker det?

10. Snooze for life. Hvis du skulle vælge én ting, du skulle have med på en øde ø, skulle det være dit vækkeur, for så ville du snooze hver dag.

11. Du hader, når andre kommer for sent. Moral er godt, men dobbeltmoral er dobbelt så godt. Helt ærligt, hvad bilder de sig ind?

12. ”Du er bare sååå kreativ”. At komme for sent er faktisk en del af din personlighed. Du er måske bare lidt mere åben og kreativ end dine veninder, der lader sig styre af et ur. Hmm… Det lyder i hvert fald bedre end at fortælle, at du sov over.

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.